Bραζιλιάνος προσπάθησε να μπει στην Ελλάδα με 34 «αβγά» κόκας στο στομάχι του

Must Read

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά 34 «αβγά» υγρής κοκαΐνης, βάρους 1,5 κιλού, κουβαλούσε στο στομάχι του ένας 36χρονος Βραζιλιάνος που έπεσε στα δίχτυα των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο 36χρονος έφτασε στην Αθήνα το πρωί της περασμένης Κυριακής με πτήση από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας -μέσω Ρώμης- κι επιχείρησε να περάσει από τον έλεγχο του «Ελ. Βενιζέλος» την υγρή κοκαΐνη σε αυτοσχέδιες συσκευασίες, τις οποίες είχε καταπιεί. Όμως δεν τα κατάφερε… Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών τον εντόπισαν και τον υπέβαλαν σε έλεγχο. Στην κατοχή του αλλοδαπού οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το κινητό τηλέφωνό του, 1.000 δολάρια και 130 ρεάλ Βραζιλίας.

Οι παραλήπτες

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί ο ρόλος του 36χρονου Βραζιλιάνου, καθώς και να εντοπιστούν τα άτομα που έδωσαν, αλλά και εκείνα που θα παραλάμβαναν το ακριβό «εμπόρευμα». Όπως επισημαίνουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, η υγρή κοκαΐνη είναι εξαιρετικής καθαρότητας και πυκνότητας και η πλέον ακριβή μορφή της συγκεκριμένης ναρκωτικής ουσίας. Μάλιστα, εξαιρετικά σπάνια εντοπίζεται στην Ελλάδα.

Πριν από τέσσερα χρόνια οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει πάλι στο «Ελ. Βενιζέλος» έναν 64χρονο Βραζιλιάνο να μεταφέρει στις αποσκευές του 3,5 κιλά υγρή κοκαΐνη μέσα σε προφυλακτικά και δύο πλάκες κοκαΐνη στην αποσκευή του, με πιθανότερο τελικό προορισμό τη Μύκονο και τα κέντρα διασκέδασης στην παραλιακή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This