Κτηνωδία στο Καστέλι Κισσάμου: Κρέμασαν σκυλίτσα σε δέντρο

Must Read

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η κτηνωδία ενός ασυνείδητου στο Καστέλι Κισσάμου, ο οποίος κρέμασε μια σκυλίτσα σε ένα δέντρο, χρησιμοποιώντας το λουράκι της ως βρόχο! Η περιπέτεια της άτυχης Λούσι, η οποία στο παρελθόν περιφερόταν στους δρόμους και δεχόταν επιθέσεις από περιοίκους, είχε ευαισθητοποιήσει τη 49χρονη ιδιοκτήτριά της, η οποία αποφάσισε να της προσφέρει ένα ζεστό σπιτικό.

Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, τόσο η ίδια όσο και τα δύο από τα τρία ανήλικα παιδιά της υπέστησαν ισχυρό σοκ αντικρίζοντας το άψυχο κορμί του μικρόσωμου τετράποδου να κρέμεται στον αέρα!

Ο δράστης, πιθανότατα για λόγους αντεκδίκησης, πήδηξε τον φράχτη που υπάρχει στο κτήμα της 49χρονης και ξέσπασε πάνω στο άτυχο ζωάκι τα δολοφονικά ένστικτά του. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, χωρίς να κλέψει κάτι ή να προκαλέσει την παραμικρή ζημιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This