«Έσπασαν» τα ισόβια της 46χρονης που σκότωσε τον γαμπρό της

Must Read

Σε κάθειρξη 20 ετών μείωσε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κέρκυρας την ποινή ισοβίων, που είχε επιβληθεί αρχικά στην κουνιάδα του 37χρονου συνοριοφύλακα, Χρήστου Παπαδημητρίου, για τη δολοφονία του. Η 46χρονη γυναίκα, στις 12 Ιουνίου 2013, πυροβόλησε τον γαμπρό της τέσσερις φορές και στη συνέχεια πολτοποίησε το κεφάλι του με μία πέτρα!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», το δικαστήριο αναγνώρισε με πλειοψηφία τεσσάρων έναντι τριών ψήφων στην 46χρονη το ελαφρυντικό του πρότερου εντίμου βίου. Μια απόφαση, που όπως ήταν αναμενόμενο, εξόργισε την οικογένεια του θύματος, η οποία ζητούσε με σθένος να διατηρηθούν τα ισόβια.

«Όπως το παιδί μου το έφαγε το μαύρο χώμα, αυτή να τη φάνε τα σίδερα εκεί μέσα…», είχε αναφέρει, λίγο πριν την ανακοίνωση της ετυμηγορίας, ο πατέρας του άτυχου συνοριοφύλακα, που έχει αναλάβει την επιμέλεια του εγγονού του με δικαστική απόφαση.

Στην απολογία της, η κατηγορούμενη είχε υποστηρίξει πως ο θάνατος του άτυχου υπαρχιφύλακα ήταν ατύχημα. Όπως είπε, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού με τον γαμπρό της, της έπεσε το πιστόλι που είχε μαζί της για προστασία και πυροβόλησε, χωρίς να μπορεί να προσδιορίσει πώς έγινε αυτό.

Εκτός από την 46χρονη, είχε συλληφθεί και η 64χρονη μητέρα της και πεθερά του θύματος, η οποία στην πρωτοβάθμια δίκη είχε κριθεί ομόφωνα αθώα για την ανθρωποκτονία από πρόθεση του 37χρονου.

Ο συνήγορος της καταδικασθείσας, Αντώνης Φούσας, αρνήθηκε να σχολιάσει την απόφαση, ωστόσο αρκέστηκε να πει πως η δικαιοσύνη έκανε το καθήκον της αναγνωρίζοντας ελαφρυντικό στην εντολέα του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This