Αμαλιάδα: «Με μαχαίρωσε στην πλάτη και τον ώμο», δήλωσε ο 16χρονος (video)

Must Read

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητας, για την αιματηρή επίθεση με μαχαίρι στο σχολείο της Αμαλιάδας.

«Ήρθε πισώπλατα να μου ρίξει μπουνιά στο πρόσωπο και όπως έκανα το πρόσωπό μου έτσι, μου έριξε δύο μαχαιριές στην πλάτη και στον ώμο… Είχαμε τσακωθεί πριν, για άλλο λόγο και καλά είχα πειράξει κάποιον εγώ…» είπε στην κάμερα το θύμα, αμέσως μετά τον τραυματισμό του.

https://vimeo.com/370164374

Σύμφωνα με το Open, ήταν γνωστό ότι υπήρχαν δύο παρέες στο σχολείο που δεν τα πήγαιναν καλά μεταξύ τους.

Μάλιστα, όπως είπε στην κατάθεσή του ο δράστης, είχαν καβγαδίσει και πριν από λίγες ημέρες με τον συμμαθητή του κατά τη διάρκεια ενός πάρτι κι όταν βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο στην αυλή, στο σχολείο, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, τα πράγματα πήραν πολύ άσχημη τροπή, με τον έναν νεαρό να μαχαιρώνει τον άλλον.

Πολυεργαλείο το αιματηρό αντικείμενο

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου οι γιατροί του έκαναν ράμματα. Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του 15χρονου σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Ο δράστης παραδόθηκε με τον πατέρα του στο αστυνομικό τμήμα και εκεί, παρέδωσε και το αιχμηρό αντικείμενο με το οποίο μαχαίρωσε το θύμα. Πρόκειται για ένα πολυεργαλείο, από αυτά που έχουν πάνω ανοιχτήρι. Σε αυτό το πολυεργαλείο, υπήρχε και μια μικρή λάμα τριών εκατοστών. Με αυτήν, ο δράστης φέρεται να τραυμάτισε το θύμα… Σύμφωνα με το Open, ο δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι απλώς ήθελε να τραυματίσει τον 15χρονο ωστόσο, ήταν ανοιχτή η λάμα χωρίς να το καταλάβει και έτσι τον τραυμάτισε με αυτή.

https://vimeo.com/370165695

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This