Γκαζάκια στα γραφεία της Χρυσής Αυγής: Ανέβηκαν με σκάλα στον 2ο όροφο – Τραυματίστηκαν δυο αστυνομικοί

Must Read

Την 02:30 περίπου ώρα σήμερα (01-11-2019) άγνωστα άτομα προσέγγισαν με δύο οχήματα το κτίριο επί της οδού Δεληγιάννη 50, στην Αθήνα και αφού αναρριχήθηκαν με πτυσσόμενη σκάλα στον 2ο όροφο, όπου στεγάζονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, έσπασαν την τζαμαρία και έριξαν στον εσωτερικό χώρο τέσσερα γκαζάκια, προκαλώντας μικρής έκτασης πυρκαγιά.

Οι δράστες καταδιώχθηκαν από αστυνομικούς και στη συμβολή των οδών Πατησίων και Σολωμού ένα από τα οχήματα των δραστών συγκρούστηκε με αστυνομικό όχημα, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό των δυο επιβαινόντων αστυνομικών, οι οποίοι διακομίστηκαν στο 401 Γ.Σ.Ν. Αθηνών.

Ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ την προανάκριση για το περιστατικό ανέλαβε η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This