Video ντοκουμέντο από το σχολείο που μαχαιρώθηκε ο 15χρονος στην Αμαλιάδα – Αφέθηκε ελεύθερος ο μαθητής

Must Read

Με τα κινητά τους κατέγραψαν κάποιοι μαθητές τα αίματα από τον 15χρονο μαθητή που δέχτηκε μαχαιριές στην πλάτη από έναν συμμαθητή του μέσα σε σχολείο στην Αμαλιάδα. 

Σύμφωνα με το ilialive.gr έντρομοι οι μαθητές έτρεξαν να βοηθήσουν τον μαθητή και να του ξεπλύνουν τις πληγές στην τουαλέτα.

Στην κατάθεση του ο 16χρονος που μαχαίρωσε τον 15χρονο με ανοιχτήρι δήλωσε πως δεν είχε καμία πρόθεση να τον τραυματίσει, αναφέροντας: «Η λάμα ήταν ανοιχτή και δεν κατάλαβα πως μαχαιρώθηκε».

Δείτε το video ντοκουμέντο του ilialive.gr. μέσα από το σχολείο που μαχαιρώθηκε ο 15χρονος:

Αφέθηκε ελεύθερος ο μαθητής

Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στην εισαγγελέα Αμαλιάδας ο 16χρονος μαθητής. Σύμφωνα με το patrisnews.gr τις επόμενες μέρες θα του ασκηθεί δίωξη, σε συνάρτηση και με το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον τραυματισμό του 15χρονου. Όπως ανέφεραν οι συνήγοροι τα παιδιά είχαν μεταξύ τους οπαδικές διαφορές.

Ο συνήγορος του 15χρονου μαθητή, κ. Σ. Κότσιφας μιλά για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αμφισβητώντας ότι το χτύπημα έγινε με πολυεργαλείο, αλλά με μαχαίρι, ωστόσο ανέφερε ότι «αναμένουμε το ιατροδικαστικό πόρισμα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This