Του ζήτησε να χωρίσουν και εκείνος την έλουσε με καυστικό οξύ

Must Read

Χαροπαλεύει μια 40χρονη που την έλουσε με καυστικό οξύ ο εν διαστάσει σύζυγός της για να της στείλει με αυτόν τον τρόπο το… μήνυμα ότι δεν πρέπει να χωρίσουν. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμη την κατάστασή της τουλάχιστον για το επόμενο 24ωρο!

Η 40χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία που πήρε απόφαση να απομακρυνθεί από τον 57χρονο Ελληνοκύπριο και να λύσουν τον γάμο τους δεν περίμενε ότι θα τον οδηγούσε σε δολοφονική πράξη εναντίον της. Ο 57χρονος δεν μπορούσε να αποδεχτεί το διαζύγιο και φαίνεται ότι σχεδίαζε την εκδίκησή του από την περασμένη Παρασκευή, που η αλλοδαπή φιλοξενούνταν σε φιλικό της σπίτι στη Λεμεσό.

Σοβαρά εγκαύματα στο σώμα

Τυφλωμένος από οργή, ο σύζυγος πήγε χθες το πρωί στο σπίτι όπου βρισκόταν η 40χρονη, χτύπησε την πόρτα και μόλις εκείνη του άνοιξε και μπήκε στο σαλόνι, την περιέλουσε με το οξύ που είχε μαζί του και εξαφανίστηκε. Σφαδάζοντας από τους πόνους η άτυχη γυναίκα κάλεσε σε βοήθεια τους γείτονες. Όπως διαπίστωσαν στη συνέχεια οι γιατροί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διακομίστηκε λόγω σοβαρότητας της κατάστασής της, είχε υποστεί εγκαύματα στο 40% του σώματός της και συγκεκριμένα στο πρόσωπο, στην κοιλιά και στα πόδια!

Το θύμα διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Εγκαυμάτων, ενώ οι αστυνομικοί του ΤΑΕ Λεμεσού συνέλαβαν τον 57χρονο, ο οποίος παραδέχτηκε την πράξη του και εμφανίστηκε μετανιωμένος. Μάλιστα, ζήτησε ενώπιον των αστυνομικών συγγνώμη για το κακό που προκάλεσε στη γυναίκα και απέδωσε τη φρικτή επίθεση στον θυμό που του θόλωσε το μυαλό. Σήμερα ο 57χρονος επρόκειτο να οδηγηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, αντιμέτωπος με το αδίκημα της απόπειρας φόνου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This