Ο ναυτικός που βρέθηκε στον καταψύκτη «μίλησε από τον τάφο» για την γυναίκα… αράχνη

Must Read

«Μίλησε» από τον τάφο του για όσα υπέφερε από τη Βουλγάρα πρώην σύζυγό του ο δολοφονημένος ναυτικός, Βασίλης Κοκκίνης, το πτώμα του οποίου βρέθηκε τον Ιανουάριο του 2016 μέσα στον καταψύκτη του διαμερίσματός του στην Καλλιθέα!

Οι αποκαλυπτικές χειρόγραφες σημειώσεις που είχε αφήσει το θύμα και προσκόμισε χθες στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας ο αδελφός του αποτελούν ατράνταχτο στοιχείο!

Κρατώντας τα χειρόγραφα στα χέρια του, ο αδελφός του θύματος, ο οποίος είχε κληθεί να καταθέσει, εξήγησε ότι στα συγκεκριμένα χαρτιά ο αδικοχαμένος ναυτικός περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τον γολγοθά που βίωνε εξαιτίας της Βουλγάρας, που κάθεται στο εδώλιο κατηγορούμενη για τη δολοφονία του.

Όπως εξήγησε στο δικαστήριο ο μάρτυρας, ο αδελφός του ξεδίπλωνε στα χειρόγραφά του το νοσηρό παρασκήνιο της σχέσης του με τη γυναίκα «αράχνη», η οποία μετά τον χωρισμό τους άρπαξε 224.000 ευρώ και εξαφανίστηκε.

Ένσταση της υπεράσπισης

Ωστόσο, αρνήθηκε να τα παραδώσει στην έδρα για να μη φτάσουν στα χέρια της κατηγορουμένης, με αποτέλεσμα έπειτα από ένσταση που υπέβαλε η υπεράσπισή της να μην αναγνωστεί το ακριβές περιεχόμενο των χειρογράφων στο δικαστήριο.

Την ίδια ώρα, ανατροπή έφερε στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο που βρίσκεται σε εξέλιξη από τον Σεπτέμβριο η αιφνίδια ανακοίνωση του προέδρου της έδρας ότι είναι υποχρεωμένος να απέχει για αρκετούς μήνες από τις υποχρεώσεις του λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, με αποτέλεσμα η δίκη να αναβληθεί για τις 21 Φεβρουαρίου του 2020.

Μάλιστα, η ακροαματική διαδικασία θα ξεκινήσει τότε και πάλι από την αρχή και θα κληθούν να καταθέσουν εκ νέου όλοι οι μάρτυρες, ενώ στο εδώλιο θα βρεθούν και πάλι η 52χρονη Βουλγάρα και η 23χρονη φίλη της, που φέρεται ότι ήταν το πρόσωπο που την έφερε σε επαφή με τους φυσικούς αυτουργούς της στυγερής δολοφονίας.

Πρωτόδικα, η κατηγορούμενη πρώην σύζυγος του ναυτικού είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, ενώ στη συγκατηγορούμενή της η έδρα είχε επιβάλει ποινή κάθειρξης 18 ετών.

Χθες, παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση, το δευτεροβάθμιο δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της 23χρονης για αποφυλάκιση και της επέβαλε τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης δύο φορές στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της και της καταβολής εγγύησης 3.000 ευρώ.

Ένα χρόνο στο διαμέρισμα της φρίκης

Το κουβάρι της φρίκης άρχισε να ξεδιπλώνεται πριν από τρία χρόνια, όταν δικαστικοί επιμελητές μπήκαν σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα του οποίου η μισθώτρια δεν κατέβαλε τα ενοίκια και ανακάλυψαν στον καταψύκτη το πτώμα του άτυχου άνδρα δεμένο χειροπόδαρα.

«Άνοιξα τον καταψύκτη και τον έκλεισα αμέσως. Λέω “μήπως δεν είδα καλά”… Φωνάζω τους υπόλοιπους, ξανανοίγουμε τον καταψύκτη και βλέπουμε ένα πτώμα. Ήταν δεμένος χειροπόδαρα με σχοινιά, πλάτη, σε εμβρυακή στάση» είχε περιγράψει στις Αρχές ένας από τους δικαστικούς επιμελητές.

Όπως αποκαλύφθηκε, η μισθώτρια δεν ήταν άλλη από τη Βουλγάρα πρώην σύζυγο του θύματος που διέμενε στο παρελθόν στο διαμέρισμα, αλλά στη συνέχεια έφυγε στο εξωτερικό με τον γιο τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τη δικογραφία, το μακάβριο εύρημα παρέμεινε επί έναν χρόνο στο διαμέρισμα της φρίκης, καθώς το έγκλημα φέρεται ότι διαπράχθηκε τον Ιανουάριο του 2015!

Η ίδια στην πρωτόδικη απολογία της είχε αρνηθεί την εμπλοκή της στην άγρια δολοφονία, χωρίς ωστόσο να πείσει τους δικαστές.

Μάλιστα, αστυνομικός του Τμήματος Ανθρωποκτονιών είχε καταθέσει ότι κατά την προανακριτική απολογία της η γυναίκα ισχυρίστηκε πως είχε εκμυστηρευτεί στη συγκατηγορούμενη φίλη της ότι ήθελε να βρει κάποιους για να σκοτώσουν τον άνδρα της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This