Σάββατο, 10 Απρίλιος 2021

Μπούκαραν με Ι.Χ. σε κοσμηματοπωλείο στην Πέλλα

Μόλις 65 μέτρα από τον τοπικό αστυνομικό σταθμό, στον κεντρικό πεζόδρομο της Κρύας Βρύσης στην Πέλλα, χτύπησαν ένα κοσμηματοπωλείο άγνωστοι διαρρήκτες χρησιμοποιώντας μέθοδο που συνηθίζουν εγκληματικές ομάδες οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Αθήνα!

Τα χρυσά κοσμήματα στις προθήκες του κοσμηματοπωλείου προκάλεσαν το «ενδιαφέρον» των κακοποιών, που έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους τα ξημερώματα της Τετάρτης, καθώς φαίνεται ότι γνώριζαν πως μετά τις 9 το βράδυ ο αστυνομικός σταθμός της περιοχής… κατεβάζει ρολά και ότι ήταν μια από τις δύο νύχτες της εβδομάδας που δεν γίνονται περιπολίες λόγω έλλειψης προσωπικού!

Σύμφωνα με τα ευρήματα της Ασφάλειας, οι τέσσερις δράστες ξεκαλούπωσαν το μεταλλικό πλέγμα το ρολό ασφαλείας τραβώντας το με αυτοκίνητο, έσπασαν την τζαμαρία και άρπαξαν από τις προθήκες χρυσά κοσμήματα και τιμαλφή. Λίγα λεπτά μετά, σε μικρή απόσταση από το κατάστημα, τυλίχτηκε στις φλόγες το όχημα ενός κατοίκου της περιοχής για το οποίο δεν είχε δηλωθεί κλοπή και εξετάζεται αν το χρησιμοποίησαν οι δράστες, που εξαφανίστηκαν με άλλο μέσο διαφυγής, πριν φτάσει περιπολικό από τα Γιαννιτσά που απέχουν… 23 χιλιόμετρα!

Η Ασφάλεια Πέλλας διενεργεί προανάκριση, ενώ στους κατοίκους της Κρύας Βρύσης επικρατεί έντονη ανασφάλεια, καθώς η διάρρηξη στο κοσμηματοπωλείο ήταν το τρίτο κρούσμα τις τελευταίες ημέρες. Είχαν προηγηθεί άλλα δύο περιστατικά εισβολής σε σπίτια της περιοχής, τα οποία παραμένουν ανεξιχνίαστα.

ΦΩΤΟ: ereportaz.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ