Ήταν ανήλικος, βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα και μετέφερε λαθραία μετανάστες!

Must Read

Τα έχασαν οι άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, όταν διαπίστωσαν ότι ο δουλέμπορος που μετέφερε με αυτοκίνητο μη νόμιμους μετανάστες στην περιοχή της Καστοριάς ήταν ένας ανήλικος επίσης παράτυπος μετανάστης, που μάλιστα οδηγούσε χωρίς δίπλωμα!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ξημερώματα της Τετάρτης ένα όχημα το οποίο κινούνταν ύποπτα και έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο. Μόλις άνοιξαν το φορτηγάκι, είδαν ότι μετέφερε παράνομα οκτώ μετανάστες από 19 έως 51 ετών, οι οποίοι κατέθεσαν ότι είχαν πληρώσει τον ανήλικο για να τους μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε στα στοιχεία του οδηγού διαπιστώθηκε ότι ήταν ανήλικος, βρισκόταν παράνομα στη χώρα και δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης.

Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά κατασχέθηκε, όπως και το ποσό των 1.200 ευρώ που είχαν καταβάλει οι μετανάστες, 10 κινητά και 14 κάρτες SIM. Ο ανήλικος δουλέμπορος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, ενώ η προανάκριση για την υπόθεση της παράνομης διακίνησης αλλοδαπών συνεχίζεται.

«Χρειαζόμαστε την έμπρακτη υποστήριξη της ηγεσίας. Όταν υπάρξει, τότε θα σταματήσει η ανεξέλεγκτη διακίνηση μέσω κυκλωμάτων στο εσωτερικό της χώρας. Ως τότε θα συνεχίσουμε να “μαλώνουμε” με αυτούς που απαξιώνουν την προσπάθειά μας» σχολιάζει ο πρόεδρος των συνοριακών φυλάκων Παναγιώτης Χαρελάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This