Συνελήφθη ο πρώην αρχηγός του Άρη, Σέρχιο Κόκε, ως εγκέφαλος σπείρας ναρκωτικών

Must Read

Μεγάλο σοκ υπέστη το ελληνικό ποδόσφαιρο σήμερα και δη η οικογένεια του Άρη, από την ώρα που μαθεύτηκε ότι ο Σέρχιο Κόκε συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών.

Όπως γνωστοποίησαν οι ισπανικές αρχές, σήμερα συνελήφθησαν 20 άτομα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών μεταξύ των οποίων και ο πρώην ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων», Σέρχιο Κόκε, ο οποίος θεωρείται και ο εγκέφαλος του κυκλώματος.

Ο Σέρχιο Κόκε δεν ήταν ένας απλός παίκτης του Άρη, αλλά του είχε αποδοθεί και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο παλαίμαχος -σήμερα- ποδοσφαιριστής φέρεται να είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα ναρκωτικών στη χώρα του, με την αστυνομία να τον συλλαμβάνει μετά από επιχείρηση με κωδικό Maskoke, στην οποία εντόπισε έναν τόνο χασίς και όπλα.

Όπως επεσήμαναν τα ισπανικά ΜΜΕ, επρόκειτο για γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας με περισσότερους από 150 αστυνομικούς σε Σεβίλλη, Μάλαγα και Γρανάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This