Κυριακή 9/5/2021

Πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ παγίδευσε εφοριακούς και λογίστρια που τον εκβίαζαν!

Χειροπέδες σε δύο εφοριακούς και μία λογίστρια πέρασαν αστυνομικοί, έπειτα από καταγγελία του βετεράνου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Σωτήρη Κωνσταντινίδη ότι τον εκβίαζαν.

Το ποσό που χρωστούσε στο δημόσιο ταμείο, φέρεται ότι εκμεταλλεύτηκαν οι δύο εφοριακοί και η λογίστρια ως πληροφορία, για να εκβιάσουν τον Σ. Κωνσταντινίδη και να του αποσπάσουν χρήματα. Οι παραβάσεις του πρώην ποδοσφαιριστή αφορούσαν δήθεν φορολογικό έλεγχο του οικονομικού έτους 2013 για συναλλαγές στον τραπεζικό του λογαριασμό ως ιδιοκτήτης πρακτορείου του ΟΠΑΠ.

Η λογίστρια τον ενημέρωσε ότι η φορολογική επιβάρυνση λόγω και κάποιων προσαυξήσεων είχε φτάσει το δυσθεώρητο ποσό των 46.000 ευρώ, ωστόσο η ίδια προθυμοποιήθηκε με την καταβολή 7.000 ευρώ «κάτω από το τραπέζι» να του σβήσει το πρόστιμο.

Του έκαναν «σκόντο» μετά από διαπραγματεύσεις

Το ποσό, έπειτα από διαπραγματεύσεις, έπεσε τελικά στα 6.000 ευρώ. Τα μέλη της σπείρας των εκβιαστών χρησιμοποιούσαν το κωδικό όνομα «παπούτσια» για τα χρήματα που ζητούσαν.

Τελικά, ο πρώην ποδοσφαιριστής απευθύνθηκε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος και στήθηκε η παγίδα. Ο ποδοσφαιριστής πήγε στο ραντεβού με προσημειωμένα χρήματα, τα οποία η λογίστρια μέτρησε μπροστά του και στη συνέχεια επικοινώνησε με τον έναν από τους δύο εφοριακούς.

«Η παραγγελία σας με τα “παπούτσια” είναι έτοιμη. Πότε θα έρθετε να τα παραλάβετε;» φέρεται ότι ρώτησε η λογίστρια τον έναν από τους δύο εφοριακούς.

Κατά την επέμβαση της Αστυνομίας, η λογίστρια φέρεται ότι προσπάθησε να ξεφορτωθεί τα χρήματα, πετώντας τα 6.000 ευρώ στα σκουπίδια!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ