Τρόμος στη Δάφνη: Άγνωστος απείλησε με μαχαίρι μαθήτριες έξω από σχολείο

Must Read

Έντονη ανησυχία σε γονείς και μαθητές στη Δάφνη έχουν προκαλέσει καταγγελίες στο διαδίκτυο για έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος φέρεται ότι στήνει καρτέρι έξω από ένα σχολείο της περιοχής περιμένοντας να χτυπήσει το κουδούνι και, μόλις βλέπει τις μαθήτριες του γυμνασίου να σχολάνε, τις τρομοκρατεί με την απειλή μαχαιριού!

Σύμφωνα με την ανάρτηση-καταγγελία που έκαναν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του συγκεκριμένου σχολείου της πρωτεύουσας, ο άγνωστης εθνικότητας άνδρας φέρεται ότι πλησίασε τρεις μαθήτριες της Α΄ γυμνασίου που είχαν μόλις σχολάσει και επέστρεφαν στα σπίτια τους και τις απείλησε με το μαχαίρι που κρατούσε.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία, συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης στην οδό Δαρδανελίων στη Δάφνη και, όπως ανέφεραν οι τρομοκρατημένες μαθήτριες, ο αγνώστων στοιχείων δράστης, που ήταν γενειοφόρος και σωματώδης, ηλικίας περίπου 35 με 40 ετών, τις αιφνιδίασε όταν πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά τους μέσα από τις φυλλωσιές ενός πάρκου.

Όπως αποκάλυψαν στους γονείς τους οι δύο από τις μαθήτριες, ο δράστης τις πλησίασε με απειλητικές διαθέσεις κραδαίνοντας το μαχαίρι που κρατούσε, αλλά εκείνες παρά τον τρόμο που ένιωσαν το έβαλαν στα πόδια και κατάφεραν να απομακρυνθούν.

Όσα υποστήριξαν επιβεβαίωσε και η τρίτη μαθήτρια, η οποία είχε μείνει πίσω για να δέσει τα κορδόνια της και φέρεται ότι δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης. Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, τα κίνητρα του δράστη παραμένουν άγνωστα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This