Γκαντέμηδες διαρρήκτες πήγαν να ληστέψουν το σπίτι αστυνομικού

Must Read

Λάθος πόρτα πήγαν να παραβιάσουν οι δύο Γεωργιανοί κακοποιοί που έβαλαν στο μάτι ένα διαμέρισμα στη Νέα Ιωνία στην Αττική, αφού μέσα βρισκόταν «ετοιμοπόλεμος» ο ένοικος, ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας ο οποίος τους καταδίωξε και ακινητοποίησε τον έναν!

Ήταν λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ της Τρίτης, όταν οι δράστες διέρρηξαν την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας και έφτασαν ως την πόρτα του διαμερίσματος του αστυνομικού. Αμέσως ξεκίνησαν την προσπάθεια να την παραβιάσουν με τα διαρρηκτικά τους εργαλεία και να εισβάλουν στο διαμέρισμα.

Ο αστυνομικός, που υπηρετεί στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ., αντιλήφθηκε ότι κάποιοι σκαλίζουν την κλειδαριά και κοιτάζοντας από το ματάκι κατάλαβε ότι πρόκειται για απόπειρα διάρρηξης.

Τους καταδίωξε για ένα χιλιόμετρο

Αμέσως άνοιξε την πόρτα και αιφνιδίασε τους διαρρήκτες, που το έβαλαν στα πόδια. Ο αστυνομικός τούς ακολούθησε και μάλιστα κατά τη διάρκεια του… κυνηγητού οι Γεωργιανοί πετούσαν στον δρόμο τα διαρρηκτικά σύνεργα για να μη βρεθούν πάνω τους. Έπειτα από καταδίωξη περίπου ενός χιλιομέτρου ο αστυνομικός κατάφερε να προλάβει έναν από τους δύο και να τον ακινητοποιήσει.

Αμέσως ειδοποίησε τους συναδέλφους του, που έσπευσαν στο σημείο και πέρασαν χειροπέδες στον διαρρήκτη, ο οποίος οδηγήθηκε στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Ο συνεργός του κατάφερε να ξεφύγει για την ώρα, ωστόσο αργά ή γρήγορα οι αστυνομικοί θα ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του και θα φτάσουν στη σύλληψή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This