Εκτός ελέγχου η κατάσταση! Σε κώμα 63χρονος από χτυπήματα ληστών

Must Read

Πολίτες βιώνουν την ακραία βία και δέχονται άγριες επιθέσεις και ξυλοδαρμούς στο κέντρο της Αθήνας, ενώ η αστυνομία αδυνατεί να συγκρατήσει αυτή τη λαίλαπα της εγκληματικότητας.

Προ ημερών είχαν δημοσιοποιηθεί από την Αστυνομία τα στοιχεία 35 αραβόφωνων Αφροασιατών μελών εγκληματικής οργάνωσης, που διέπρατταν κλοπές και ληστείες στο κέντρο της Αθήνας.

Με περισσότερες από 200 συλλήψεις καθένας στο ποινικό του μητρώο, οι περισσότεροι δηλώνουν «ανήλικα προσφυγόπουλα» γεννημένοι την 1/1 κάθε χρόνου, ανεξάρτητα αν η εικόνα τους παραπέμπει σε ενήλικες άνδρες.

Δείτε επίσης: Τον τρόμο σκόρπισαν ληστές σε σούπερ μάρκετ στου Ζωγράφου

Όπως έχουν περιγράψει τα θύματα, οι δράστες, αν και τους έχουν αποσπάσει τα τιμαλφή που κατέχουν σε όλες τις επιθέσεις, έχουν επιδείξει υπέρμετρη άσκηση βίας.

Ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης. Ο 63χρονος Βραζιλιάνος A.D. είχε επισκεφτεί με την παρέα του ταβέρνα στην οδό Βαλτετσίου, όταν του επιτέθηκε οργανωμένη ομάδα αραβόφωνων για να του αποσπάσει το κινητό. Τον χτύπησαν τόσο σοβαρά στο κεφάλι, που νοσηλεύεται σε κώμα στο «Γ. Γεννηματάς».

Σε άλλο περιστατικό η δικηγόρος, Θεοδώρα Σκαφίδα είχε ακινητοποιήσει το όχημά της στη συμβολή της Ακαδημίας με την οδό Μπενάκη, όταν την προσέγγισε ένας 21χρονος Τυνήσιος και της είπε να μην ξεκινήσει το αυτοκίνητό της, γιατί έχει εγκλωβιστεί ένα… γατάκι στις ρόδες.

Η δικηγόρος κατέβηκε από το αυτοκίνητο της και ο συνεργός του 21χρονου της αφαίρεσε τη τσάντα με τις δικογραφίες, ένα κινητό και μία άλλη τσάντα που κρατούσε στο χέρι της.

Ο 21χρονος Τυνήσιος είχε επιτεθεί και ξυλοκοπήσει άγρια και μία 75χρονη γυναίκα με προβλήματα υγείας για να της αρπάξει την τσάντα ενώ περίμενε στη στάση στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This