6-7-2020

Κυψέλη: Σπείρα διακινούσε ναρκωτικά γύρω από σχολείο

Εξαρθρώθηκε το πρωί της Τρίτης εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας, διακινούσαν ναρκωτικά στην περιοχή, γύρω από σχολείο στην Κυψέλη. Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν 11 αλλοδαποί, ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται 7 ακόμα μέλη της σπείρας ενώ άλλο μέλος είναι ήδη έγκλειστο σε σωφρονιστικό κατάστημα. Επίσης, κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 624 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 2.490 ευρώ και 20 κινητά τηλέφωνα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα μέλη της οργάνωσης είχαν ξεχωριστούς ρόλους, με αρχηγό 53χρονο αλλοδαπό, πέντε εκ των μελών να έχουν το ρόλο του ταμία στο σημείο που γινόταν η διακίνηση, ενώ τα υπόλοιπα μέλη εναλλάσσονταν στο ρόλο του διακινητή και του τσιλιαδόρου, έχοντας όλοι ως καταφύγιο κατάστημα στην ίδια περιοχή.

Είχαν συλληφθεί και στο παρελθόν

Τα μέλη της σπείρας απέφευγαν να έχουν στην κατοχή τους τις συσκευασίες με τα ναρκωτικά, τις οποίες απέκρυπταν σε φρεάτια, καφάο (κουτιά της ΔΕΗ) και σταθμευμένα αυτοκίνητα και τις εξήγαγαν, για να τις διαθέσουν στους «πελάτες», μόνο μετά την προπληρωμή τους.
Σημειώνεται, ότι τα μέλη της σπείρας έχουν συλληφθεί και κατά το παρελθόν για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ