Δευτέρα 14/6/2021

Θεσσαλονίκη: Οι κάμερες δεν «έπιασαν» τους αστυνομικούς που έκαναν έφοδο σε… φρούριο εμπόρου κοκαΐνης

Εμπόριο κοκαΐνης έκανε ένας 36χρονος στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Τούμπας, τον οποίο συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, αφού διαπίστωσαν ότι είχε διαμορφώσει το σπίτι του σε «Big Brother»!

Η εγκληματική δράση του άνδρα ήταν πολύπλευρη, καθώς, όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας, ο 36χρονος «βαρώνος» ναρκωτικών, θέλοντας να διασφαλίσει το σπίτι του, είχε τοποθετήσει κάμερες στο εξωτερικό του, με σκοπό να καταγράφει τυχόν ύποπτες κινήσεις.

Οι αστυνομικοί, ερευνώντας το σπίτι του συλληφθέντος, βρήκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους 19,4 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και μία συσκευή καταγραφής βίντεο, όπως και έξι κάμερες, τις οποίες είχε εγκαταστήσει εξωτερικά του σπιτιού και χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά του.

Επιπλέον, εντοπίστηκαν τρεις μοτοσικλέτες, οι οποίες είχαν κλαπεί από διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, δύο πινακίδες κυκλοφορίας κλεμμένων μοτοσικλετών και τέσσερις μοτοσικλέτες και διάφορα εξαρτήματα, η νομιμότητα κατοχής των οποίων ερευνάται.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ