Κάιν και Άβελ στη Σάμο: Πυροβόλησε τον αδελφό του και εξαφανίστηκε!

Must Read

Δύο αδέλφια καβγάδισαν άγρια στη Σάμο, με αποτέλεσμα ο ένας να πυροβολεί εν ψυχρώ τον άλλο με την κυνηγετική του καραμπίνα και, κατόπιν, να εξαφανίζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατυχές περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής 01/12, λίγο πριν τις 17.00, στην κοινότητα Μύλων, όπου τα δύο αδέρφια έστησαν καβγά για προσωπικές και οικονομικές διαφορές, με τη διαμάχη τους να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, όταν ο ένας εκ των δύο πυροβόλησε τον άλλο εξ επαφής.

Η αστυνομία του νησιού έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει τον δράστη, τη στιγμή που το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα από όπλο στο κεφάλι και το χέρι, χωρίς, ωστόσο, να κινδυνεύει η ζωή του.

Την προανάκριση διενεργεί η Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου, ενώ σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This