Κυριακή 13/6/2021

Έπιασαν στην Πάτρα ιταλικό φορτηγό με 22 κιλά κοκαΐνης και δυο κιλά άγνωστης «λευκής σκόνης»

Στον εντοπισμό και την κατάσχεση φορτίου άνω των 20 κιλών κοκαΐνης προχώρησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Συγκεκριμένα, ειδικό κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισε και ακινητοποίησε στη Μάνδρα Αττικής ύποπτο όχημα που εκτελούσε δρομολόγιο από την Ιταλία και έφτασε στην Ελλάδα μέσω του λιμανιού της Πάτρας.

Δείτε επίσης: Η απάνθρωπη δολοφονία της 62χρονης οδοντιάτρου το 2011 αναβίωσε στο Εφετείο Λαμίας

Στο όχημα αρχικά κατασχέθηκε περισσότερο από ένα κιλό κοκαΐνης, πάνω από δύο κιλά λευκής σκόνης άγνωστης χημικής σύστασης, ορθογώνιες μεταλλικές σφραγίδες με ανάγλυφα αποτυπώματα και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα για την επανατυποποίηση ναρκωτικών.

Κατόπιν, το φορτηγό μεταφέρθηκε σε ειδικές εγκαταστάσεις της Αστυνομίας για ενδελεχή έλεγχο, όπου και εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη με δεκαοκτώ συσκευασίες που περιείχαν 21 κιλά κοκαΐνης.

Όλα τα ευρήματα οδηγήθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους καύσης ναρκωτικών ενώ στο σπίτι του 37χρονου συλληφθέντα, ημεδαπού οδηγού βρέθηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα, σαράντα φυσίγγια κρότου, ορθογώνια μεταλλικά καλούπια διαφόρων διαστάσεων και τέσσερις συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ