Παρασκευή 18/6/2021

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του Πακιστανού που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 20χρονου

Τα στοιχεία 43χρονου αλλοδαπού που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 20 χρονου με αυτισμό έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ., καλώντας τους πολίτες σε παροχή πληροφοριών.  

Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε 43χρονο αλλοδαπό και αποφάσισε να δώσει τα στοιχεία του στη δημοσιότητα, καλώντας τους πολίτες που γνωρίζουν κάτι για το συγκεκριμένο άτομο, να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Πρόκειται για τον Ali Amanat από το Πακιστάν, γιου του Latif Muhammad και της Sead, και, σύμφωνα με την αναλυτική ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. «Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 43χρονου αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη με ένταλμα στις 4/12/2019, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών, κατηγορούμενος για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη κατ’ εξακολούθηση».

Σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 7/6/2020, «αποσκοπεί στην προστασία της κοινωνικού συνόλου και δη, των ευάλωτων ή ανίσχυρων ατόμων από την εγκληματική του δράση, στην διευκόλυνση της διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδών πράξεων καθώς και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του ανωτέρω εγκλήματος, προκειμένου δε να διαπιστωθούν και να εξιχνιαστούν άδηλες ομοειδείς υποθέσεις που τυχόν τέλεσε σε βάρος κι άλλων θυμάτων».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. καταλήγει ως εξής: «Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-2478025 του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ