Εμπρηστές έκαψαν οχήματα γνωστού πλαστικού χειρουργού στο Ηράκλειο

Must Read

Την ταυτότητα, αλλά και τα κίνητρα του δράστη ή των δραστών που κρύβονται πίσω από την εμπρηστική επίθεση με στόχο τα δύο Ι.Χ. γνωστού πλαστικού χειρουργού του Ηρακλείου, ερευνούν οι τοπικές Αρχές.

Η πυρκαγιά, που σήκωσε στο πόδι τους κατοίκους της οδού Μελετίου Πηγά, εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, όταν ο άγνωστος ή οι άγνωστοι, που είχαν βάλει «στο μάτι» τον πλαστικό χειρουργό, έβαλαν ταυτόχρονα φωτιά στα δύο αυτοκίνητά του, μάρκας Fiat και Smart, και τράπηκαν σε φυγή, προτού τους αντιληφθεί κάποιος.

Αμεσα έσπευσαν στην περιοχή έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν λίγη ώρα αργότερα να σβήσουν τη φωτιά. Ωστόσο προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές, τόσο στα δύο οχήματα ιδιοκτησίας του γιατρού, όσο και σε άλλο ένα αυτοκίνητο, αλλά και σε τρία μηχανάκια που ήταν παρκαρισμένα σε κοντινή απόσταση.

Δείτε επίσης: Πλαστικός αποκαλύπτει πώς θα ήταν 10 διάσημες σήμερα εάν δεν είχαν κάνει επεμβάσεις

Την υπόθεση ανέλαβε το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής, που διενεργεί τη σχετική προανάκριση, ωστόσο διακριτικά παρακολουθεί την υπόθεση και η Ασφάλεια Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για εμπρηστική ενέργεια, ενώ, αυτό που προσπαθούν να διαλευκάνουν είναι, αν πίσω της κρύβεται επαγγελματική ή προσωπική αντιπαράθεση. Ιδιαίτερα σημαντικές για τη εξιχνίαση της υπόθεσης θεωρούνται οι πληροφορίες που θα δώσει ο ίδιος ο γιατρός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This