Αποτροπιασμός στην Κέρκυρα: Παππούς ασελγούσε στην εννιάχρονη εγγονή του

Must Read

Την απόλυτη φρίκη που βίωνε στα χέρια του παππού του, ο οποίος φέρεται ότι ασελγούσε συστηματικά πάνω στο αθώο κορμάκι του, αποκάλυψε στις Αρχές ένα 9χρονο κορίτσι από την Κέρκυρα σε δύο συγκλονιστικές καταθέσεις, που έκαναν ακόμα και τους αστυνομικούς να λυγίσουν!

Το ανήλικο κοριτσάκι περιέγραψε πώς ο ηλικιωμένος άνδρας ικανοποιούσε πάνω του τα αρρωστημένα ένστικτά του λέγοντάς του μάλιστα πως «αυτό θα είναι το μυστικό μας».

Όπως εξήγησε το άτυχο παιδί, οι παρενοχλήσεις γίνονταν στο σπίτι όπου διέμενε με τη μητέρα του ή και στο σπίτι του παππού του, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να απαριθμήσει πόσες φορές ασέλγησε πάνω του ο παππούς «τέρας».

Στις περιγραφές της η ανήλικη ανέφερε πως ο ηλικιωμένος δεν τη χτυπούσε, αλλά εξασφάλιζε τη σιωπή της με «όπλο» τον φόβο, ενώ, παρά τις προσπάθειές της να τον σταματήσει και τα παρακάλια της, εκείνος της κρατούσε τα χέρια ώσπου να ολοκληρώσει τις απεχθείς πράξεις του.

Αρνείται τις κατηγορίες

Όπως εξήγησε στους αστυνομικούς η μικρούλα, φοβόταν και δεν τολμούσε να μιλήσει, παρότι αντιλαμβανόταν το κακό που της κάνει.

Το κουβάρι της αρρωστημένης δράσης του ηλικιωμένου ήρθε στο φως όταν ο αδελφός της ανήλικης εκμυστηρεύτηκε στη θεία του ότι κάτι σοβαρό συνέβαινε στην 9χρονη.

Ύστερα από πιέσεις, το κοριτσάκι αποκάλυψε τη φρίκη που βίωνε επί σειρά ετών και η θεία ενημέρωσε αμέσως τη μητέρα του παιδιού, η οποία κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα μαζί με την κορούλα της. Σε βάρος του ηλικιωμένου ασκήθηκε κακουργηματική ποινική δίωξη και αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Διαβάστε επίσης: Μητέρα με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα μαχαίρωσε την 17χρονη κόρη της μέσα στο σπίτι τους

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται πως αρνείται ότι κακοποιούσε την ανήλικη και υπέβαλε μήνυση κατά της κόρης του, κατηγορώντας τη για ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, κίνητρο της κόρης του ήταν τα χρήματα, καθώς φέρεται ότι του ζήτησε χρηματικά ανταλλάγματα προκειμένου να αποσύρει τη σε βάρος του καταγγελία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This