Συνελήφθη σάτυρος που ανέβασε στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες ανήλικης

Must Read

Έρμαιο στις διαθέσεις ενός 24χρονου, που δεν δίστασε να αναρτήσει στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες της, έγινε μια ανήλικη κοπέλα στην Κύπρο.

Το άτυχο κορίτσι διαπίστωσε έντρομο πως εν αγνοία του είχαν αναρτηθεί σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες, στις οποίες απεικονιζόταν χωρίς να φορά τα ρούχα, αλλά ούτε και εσώρουχα. Μετά το αρχικό σοκ, η ανήλικη κατήγγειλε το συμβάν στο Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την έρευνα προχώρησαν στη σύλληψη ενός 24χρονου από την Πάφο.

Ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Πάφου, όπου ανακρίθηκε και στη συνέχεια τέθηκε υπό κράτηση για τα αδικήματα της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού, της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού και της άγρας παιδιού για σεξουαλικούς σκοπούς.

Έρευνες

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση εξετάζουν εξονυχιστικά όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει, προκειμένου να «χαρτογραφήσουν» την παράνομη δράση του σε βάρος της ανήλικης, αλλά και να διαπιστώσουν τυχόν εμπλοκή του σε αντίστοιχες υποθέσεις. «Κλειδί» στις έρευνες φέρεται ότι αποτελούν το κινητό τηλέφωνο που εντοπίστηκε πάνω του κατά τη σύλληψη και ένα δεύτερο που βρέθηκε στο σπίτι του και κατασχέθηκε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This