Φοιτητής απειλούσε 25χρονη ότι θα ανεβάσει τολμηρές φωτογραφίες της αν δεν τον πλήρωνε

Must Read

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε για μια 25χρονη στο Ηράκλειο Κρήτης η γνωριμία με έναν 22χρονο, με τον οποίο συνομιλούσε στο διαδίκτυο.

Ο νεαρός έπεισε αρχικά την κοπέλα να του στείλει φωτογραφίες με προσωπικές στιγμές της, με αποτέλεσμα να αρχίσει να την εκβιάζει ότι θα τις δημοσιεύσει αν δεν του έδινε το ποσό των 2.000 ευρώ! Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν τον 22χρονο γιατί έκανε κάτι τέτοιο, φέρεται ότι απάντησε χωρίς ίχνος ντροπής: «Για να βγάλω το χαρτζιλίκι μου»!

Το μαρτύριο της 25χρονης

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εspresso» δράμα της 25χρονης άρχισε στις 18 Ιανουαρίου όταν, σύμφωνα με το cretalive.gr, ξεκίνησε διαδικτυακή συνομιλία με τον 22χρονο σπουδαστή.

Η νεαρή, η οποία δεν είχε υποψιαστεί τις πονηρές προθέσεις του συνομιλητή της, πείστηκε να του στείλει τολμηρές φωτογραφίες της και έκτοτε άρχισε το μαρτύριο, καθώς ο 22χρονος σπουδαστής την απειλούσε ότι θα τις δημοσίευε στο διαδίκτυο αν δεν του έδινε χρηματικά ανταλλάγματα.

Όπως κατέθεσε η 25χρονη, ο νεαρός τής ζήτησε αρχικά το ποσό των 2.000 ευρώ, όμως όταν του απάντησε κλαίγοντας πως δεν είχε τόσα χρήματα, αναγκάστηκε να ρίξει τις απαιτήσεις του, ζητώντας της μόνο… 200 ευρώ!

Μπροστά στο ενδεχόμενο να διαρρεύσουν στο διαδίκτυο οι προσωπικές στιγμές της, η κοπέλα συμφώνησε να του στείλει το ποσό με κούριερ. Όμως, στην πορεία άλλαξε γνώμη και κατήγγειλε τον εκβιασμό στην Ασφάλεια Ηρακλείου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 22χρονος τη στιγμή που πήγε να παραλάβει το «δέμα» με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα!

Ο εισαγγελέας υπηρεσίας στον οποίο οδηγήθηκε ο νεαρός διέταξε να αφεθεί ελεύθερος και να γίνει προκαταρκτική έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε επιχειρήσει και στο παρελθόν να εκμεταλλευτεί άλλες κοπέλες.

Δείτε επίσης: Απίστευτο bullying! Μαθητές δημοτικού εξανάγκασαν συμμαθήτριά τους να γλείψει «τούρκικη» τουαλέτα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This