Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Κουκουλοφόροι με το όνομα «Μιχάλης Χρυσοχοΐδης» πίσω από τους εμπρησμούς VIP τουριστικών πούλμαν

Την «υπογραφή» του… Μιχάλη Χρυσοχοΐδη (!) φέρουν οι εμπρηστικές επιθέσεις σε αυτοκίνητα, καθώς οι δράστες που ανέλαβαν την ευθύνη δεν δίστασαν να συστηθούν με το όνομα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη με ανάρτησή τους σε αντιεξουσιαστική ιστοσελίδα!

Στο προκλητικό κείμενό τους, που κλείνει απειλητικά με τη φράση «για κάθε μπάτσο μία σφαίρα», οι άγνωστοι δράστες επικαλούνται, μεταξύ άλλων, το δικαίωμα στον… τσιμεντόλιθο, στο στειλιάρι και στη μολότοφ!

Ακόμη υποστηρίζουν πως ο εμπρησμός των VIP τουριστικών πούλμαν που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στον λόφο του Φιλοπάππου ήταν «αντίποινα και ένδειξη αλληλεγγύης στα άτομα που χτυπήθηκαν και συνελήφθησαν από τις δυνάμεις της κρατικής καταστολής κατά την ανακατάληψη των καταλήψεων στο Κουκάκι, καθώς και στα αλληλέγγυα άτομα που συνελήφθησαν μετά την ανακατάληψη των κτιρίων».

«Εξυπηρετούν τους τουρίστες»

Μάλιστα, όπως αναφέρουν, επέλεξαν τους συγκεκριμένους στόχους γιατί βρίσκονταν, αφενός, κοντά στις καταλήψεις και, αφετέρου, «επειδή τα συγκεκριμένα οχήματα υπάρχουν μόνο για να εξυπηρετούν τους τουρίστες και την τουριστική βιομηχανία».

Δείτε επίσης: Ηλικιωμένος σκότωσε δια ασήμαντον αφορμή υπάλληλο του Δήμου Διονύσου

Στη θρασύτατη ανάρτηση οι άγνωστοι υπενθυμίζουν στους αστυνομικούς ότι «όσο σκληρά κι αν προσπαθούνε, δεν μπορούν να προστατεύσουν τις γειτονιές από τους μαυροντυμένους κουκουλοφόρους», ενώ απειλούν πως για κάθε εκκένωση υπό κατάληψη κτιρίου θα καταλαμβάνονται άλλα χίλια!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ