Έγκλημα στην Πάτρα: Σκότωσε τον 41χρονο διαρρήκτη, με τον οποίο είχε διαφορές (video)

Must Read

Με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της παράβασης του νόμου περί όπλων συνελήφθη σήμερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ο 40χρονος, που πυροβόλησε και σκότωσε το πρωί έναν 41χρονο στην Πάτρα. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ο 40χρονος πυροβόλησε με πιστόλι τον 41χρονο, που του είχε διαρρήξει προηγουμένως το φανοποιείο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Το θύμα, πέραν της διάρρηξης, είχε προκαλέσει και φθορές σε κάμερα ασφαλείας, ενώ, όπως διαφάνηκε, πυροβόλησε τον φανοποιό με κυνηγετικό όπλο και τον απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο, όταν εμφανίστηκε να δει τι συμβαίνει στην επιχείρησή του.

Σύμφωνα με το tempo24, οι δυο άνδρες είχαν διαφορές από παλιά. Ο δικηγόρος του δράστη ισχυρίζεται ότι οι μεταξύ τους διενέξεις κρατούσαν κάποιους μήνες, ενώ αναφέρει ότι υπήρχαν και ασφαλιστικά μέτρα, αφού είχαν γίνει εμπρησμοί από πλευράς του θύματος και άλλα πολλά.

Δείτε το βίντεο με τη μαρτυρία του δικηγόρου:

Κατά την εξερεύνηση του σημείου του περιστατικού, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών βρήκαν και κατέσχεσαν ένα πιστόλι οπλισμένο με ένα φυσίγγιο, δύο κάλυκες και μια βολίδα πυροβόλου όπλου, ενώ βρήκαν δίπλα από τον νεκρό ένα κυνηγετικό όπλο και ένα γεωργικό εργαλείο (κλαδευτήρα).

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 40χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν:

-67 φυσίγγια πιστολιού,
-2 κυνηγετικά όπλα (καραμπίνες),
-1 αεροβόλο τυφέκιο,
-2 μαχαίρια επιβίωσης και
-1 πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This