Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Πατέρας με τον ανήλικο γιο του χτύπησαν εργαζομένους στο Νοσοκομείο Χαλκίδας

Πανικός προκλήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όταν ένας ανήλικος και ο πατέρας του επιτέθηκαν με βιαιότητα εναντίον του νοσηλευτικού προσωπικού. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος εργαζομένων του ιδρύματος, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Ο ανήλικος, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, προσήλθε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Στη συνέχεια και για άγνωστο ακόμη λόγο, σύμφωνα με την ανακοίνωση, επιτέθηκαν και χτύπησαν δύο νοσηλεύτριες, τον φύλακα βάρδιας, ακόμα και μία συνοδό, «φωνάζοντας, βρίζοντας και δημιουργώντας πρόβλημα στη λειτουργία του τμήματος».

Δείτε επίσης: Χειροπέδες σε δραπέτη που πήρε άδεια τον Αύγουστο και το «έσκασε»

Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, έχουν επανειλημμένα επισημάνει τα περιστατικά βίας και ανομίας στη διοίκηση του νοσοκομείου, η οποία, όμως, «κωφεύει» και δεν λαμβάνει μέτρα προστασίας. «Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε ζητήσει να ενισχυθεί η φύλαξη των χώρων. Το αίτημά μας δεν ικανοποιήθηκε, με αποτέλεσμα το αναφερόμενο συμβάν. Δεν θα ανεχθούμε πλέον παρόμοια περιστατικά που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα, αλλά και την αξιοπρέπεια των εργαζομένων».

Οι ίδιοι απαιτούν να ληφθούν άμεσα μέτρα για τη φύλαξη του νοσοκομείου «πριν θρηνήσουμε θύματα», όπως τονίζουν. Σε αντίθετη περίπτωση, όπως δηλώνουν, θα πραγματοποιήσουν κινητοποιήσεις και θα κινηθούν νομικά εναντίον της διοίκησης του νοσοκομείου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ