Έρμαιο Αθίγγανων η Πανεπιστημιούπολη Πατρών

Must Read

«Στενάζει» η Πανεπιστημιούπολη στην Πάτρα από τα συνεχή περιστατικά κλοπών καλωδίων μεγάλης αξίας, που σημειώνονται τους τελευταίους μήνες, φέρνοντας στα όριά τους τις πρυτανικές Αρχές.

Το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε πριν από μία εβδομάδα, το Σαββατοκύριακο, οπότε οι δράστες εισέβαλαν μέσα στον χώρο της Πανεπιστημιούπολης και κατάφεραν -χωρίς καν να γίνουν αντιληπτοί- να κλέψουν καλώδιο ρεύματος χιλιομέτρων, το οποίο διερχόταν στον περίγυρο του πανεπιστημίου – προφανώς, για να πάρουν τον χαλκό.

Η Πρυτανεία έχει ήδη ενημερώσει πολλάκις τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές, αλλά δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο για την αποτροπή τέτοιων φαινομένων. Πάντως, για τους πρωταγωνιστές των ληστειών, όλοι δείχνουν τους δύο καταυλισμούς με τους οποίους συνορεύει η Πανεπιστημιούπολη.

Δεν είναι, όμως, μόνο τα περιστατικά κλοπών, αφού προ εβδομάδος καταγγέλθηκε ξυλοδαρμός φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Πατρών στην προσπάθειά του να περάσει από δρόμο πρόσβασης στο Πανεπιστήμιο, όπου βρίσκεται ο καταυλισμός τους.

Πάντως, οι καταγγελίες είναι συνεχείς για περιστατικά επιθέσεων σε φοιτητές αλλά και μέλη του προσωπικού στο γεφυράκι πριν από την Πανεπιστημιούπολη, όπου βρίσκεται ο ένας από τους δύο καταυλισμούς. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η πρυτανεία διεκδικεί διαρκώς την προστασία των φοιτητών και της περιουσίας του εκπαιδευτικού ιδρύματος, η Αστυνομία κωφεύει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This