Συγκλονίζουν οι περιγραφές από το θάνατο του Νίκου Μέντζου – «Κάηκε ζωντανός, δε βρέθηκαν ούτε τα δόντια του»

Must Read

Την αθωότητά της υποστήριξε για ακόμα μία φορά στην απολογία της η χήρα του 46χρονου δασκάλου Νίκου Μέντζου κατά τη διάρκεια της δίκης για την πολύκροτη υπόθεση, που συνεχίστηκε χθες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Μεσολογγίου.

Η γυναίκα του δασκάλου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία του, είπε ότι με τον άντρα της ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν. Ομως, η οικογένειά του δεν την ήθελε, γιατί δεν ήταν δασκάλα. Τέλος, ανέφερε ότι ο άντρας της είχε εξωσυζυγική σχέση και πως τον συγχώρεσε γιατί τον αγαπούσε. «Τη γυναίκα αυτή την ήξερα ως τη μητέρα μιας μαθήτριας. Ο Νίκος έκανε τα πάντα για να μου δείξει ότι είχε τελειώσει και ότι είχε κάνει μεγάλο λάθος. Μου έλεγε ότι η γυναίκα εκείνη τον ενοχλούσε, αλλά για εκείνον είχε τελειώσει οριστικά» ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, υποστήριξε πως η γυναίκα αυτή έπαιρνε τηλέφωνα και πήγαινε κάτω από το σπίτι τους, και το θύμα αναγκάστηκε να αλλάξει αριθμό.

Δείτε επίσης: Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Καλοχωρίου

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής δίκης κατέθεσαν επίσης ο ιατροδικαστής Φίλιππος Κουτσάφτης και ο δικαστικός πραγματογνώμων Νίκος Διαμαντής. Και οι δύο, μετά την έρευνα που έκαναν, οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του δασκάλου οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Μάλιστα, η κατάθεση του κ. Κουτσάφτη ήταν σοκαριστική, καθώς υποστήριξε ότι «στην αρχή της καύσης, το θύμα ζούσε, άσχετα αν είχε ή όχι τις αισθήσεις του. Είχε αναπνοή και κυκλοφορία. Ποτέ δεν έχω δει τέτοιον βαθμό καύσης. Δεν βρέθηκαν ούτε οστά του κρανίου ούτε δόντια – βρέθηκε, ακτινογραφικά, σύρμα μέσα σε ιστούς μαζί με σπασμένα κόκαλα».

Υπενθυμίζεται πως ο 46χρονος είχε βρεθεί απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του τον Απρίλιο του 2011, στην περιοχή Ρουπακιά Αγρινίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This