Γυναίκα έκλεβε κάρτα συγγενή της, την… ρήμαζε και την επέστρεφε στη θέση της

Must Read

Ζωή χαρισάμενη περνούσε επί έναν ολόκληρο χρόνο μια γυναίκα, η οποία έκλεβε κάθε τόσο την κάρτα ανάληψης ενός συγγενικού της προσώπου μέσα από το σπίτι του στα Ιωάννινα και άδειαζε συστηματικά τον λογαριασμό του, αλλά έπειτα την… έβαζε στη θέση της για να μην αντιληφθεί ότι τη χρησιμοποιούσε!

Άγνωστο πώς, η αετονύχισσα κατάφερνε να παίρνει την τραπεζική κάρτα κάτω από τη μύτη του συγγενή της και να κάνει αναλήψεις πολλών εκατοντάδων ευρώ. Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις 22 Ιανουαρίου του περασμένου χρόνου ως και την περασμένη Τρίτη η επιτήδεια ξόδεψε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 8.333,28 ευρώ!

Δείτε επίσης: Νέα βίντεο από την δολοφονία του Αφγανού στο κέντρο της Αθήνας (video)

Όμως, δεν υπολόγιζε ότι κάποια στιγμή θα τη «μυριζόταν» το θύμα, το οποίο κάνοντας μια μικρή έρευνα ανακάλυψε ότι είχε γίνει αφαίμαξη στον λογαριασμό του. Στη συνέχεια υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια, οι αστυνομικοί της οποίας δεν άργησαν να βρουν τα πλάνα με τις αναλήψεις μετρητών, που είχαν καταγράψει οι κάμερες της τράπεζας.

Όταν τα έδειξαν στον παθόντα, εκείνος αναγνώρισε αμέσως τη συγγενή του, η οποία συνελήφθη άμεσα! Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This