Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Δολοφονία Μενάνδρου: Ξέρουν τους φονιάδες του Αφγανού!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της δολοφονίας της Μενάνδρου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ. Νωρίτερα, οι πληροφορίες ανέφεραν πως ήξεραν κατά 99% τον έναν και κατά 90% τον άλλον.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πρώτος είναι Πακιστανός, σεσημασμένος για διακίνηση ναρκωτικών και ληστείες του δρόμου. Και ο δεύτερος το ίδιο.

Στο σημείο της δολοφονίας και σε κάποια ευρήματα, όπως επάνω σε ρόπαλα και σε ένα μαχαίρι, έχουν βρεθεί τα αποτυπώματα άλλων -τουλάχιστον- τριών ατόμων, τα οποία ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί αν είχαν συμμετοχή στην δολοφονία ή βρέθηκαν εκεί μετά από αυτή, για να βοηθήσουν τα θύματα.

Από την ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του 23χρονου Αφγανού, προκύπτει ότι έχει δεχθεί 12 μαχαιριές εκ των οποίων οι 5 έπληξαν ζωτικά όργανα, ενώ επτά έχει δεχθεί ο σοβαρά τραυματίας.

Από τα βαλλιστικά εργαστήρια προέκυψε ότι οι 13 κάλυκες και οι δύο βολίδες, που εντοπίστηκαν στο σημείο της θανατηφόρας συμπλοκής, προέρχονται από δύο όπλα: ένα πιστόλι των 9 ΜΜ και ένα ακόμη των 7,65ΜΜ.

Οι αναζητήσεις έχουν ξεκινήσει από δομές φιλοξενίας, χώρους συγκέντρωσης αλλοδαπών αυτής της εθνικότητας σε Αττική, όπως επίσης σε Δυτική και Βόρεια Ελλάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης