Υπάλληλος νοσοκομείου έπαιρνε «φακελάκι» με κωδικό… μπύρα για να εξυπηρετεί ασθενείς

Must Read

Την πρακτική επίορκων γιατρών φαίνεται ότι ζήλεψε μια 55χρονη υπάλληλος του Νοσοκομείου Κιλκίς, η οποία συνελήφθη επειδή ζήτησε από έναν ιδιώτη να την κεράσει «μπίρες» -εννοώντας… 100ευρα!- προκειμένου να μεσολαβήσει για να παρατείνει τη νοσηλεία ασθενούς.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελία ενός 40χρονου στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, βάσει της οποίας η 55χρονη -που ήταν γνωστή του- του ζήτησε 200 ευρώ για να μεσολαβήσει σε γιατρούς της ορθοπεδικής κλινικής για την παράταση της παραμονής ασθενούς και στη συνέχεια άλλα 500 ευρώ για την έγκριση νοσηλείας του σε ιδιωτικό κέντρο.

Δείτε επίσης: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε σπίτια στην Κόρινθο! Πάνω από 65.000€ η «μπάζα»

«Θα μου δώσεις 500 ευρώ με κωδικό “πέντε μπίρες” προκειμένου να οδηγηθεί ο τραυματίας συγγενής σου με γοργές διαδικασίες σε κέντρο αποκατάστασης» φέρεται ότι είπε η υπάλληλος.

Το ραντεβού κλείστηκε στο κυλικείο και όταν παρέλαβε τις «μπίρες», δηλαδή τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί και τη συνέλαβαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This