Συνελήφθη για δεύτερη φορά η επιχειρηματίας που πυροβόλησε κατά αστυνομικών

Must Read

Με χειροπέδες βρέθηκε, δεύτερη φορά μέσα σε λίγα 24ωρα, η 56χρονη επιχειρηματίας που είχε πυροβολήσει όταν οι αστυνομικοί πήγαν μαζί με συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ στην επιχείρησή της έξω από το χωριό Σκούταρι στις Σέρρες για να προχωρήσουν σε διακοπή ρεύματος, καθώς διαπιστώθηκε ρευματοκλοπή.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τη θερμόαιμη γυναίκα και τον 60χρονο σύζυγό της και να τους οδηγήσουν ενώπιον των δικαστικών λειτουργών, με απόφαση των οποίων είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Όμως, βγαίνοντας από το δικαστικό μέγαρο, η 56χρονη είχε δώσει τη δική της εκδοχή για το περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι είχε απευθυνθεί στους αρμόδιους φορείς αλλά δεν απάντησε κανείς μέσα σε 60 μέρες και σε έντονο ύφος είχε εξαπολύσει βαριές κατηγορίες για παρανομίες του ΔΕΔΔΗΕ!

Δείτε επίσης: Ληστές μπούκαραν σε δυο φαρμακεία σε Λυκόβρυση και Νέο Ηράκλειο με διαφορά μισή ώρας!

«Ήρθαν 15 αστυνομικοί και φώναζαν. Τους απείλησα με όπλο αλλά δεν έφευγαν. Είχαν έρθει χωρίς χαρτιά και έγινε αυτό που έγινε» είχε σημειώσει, ενώ είχε τονίσει με νόημα: «Ο ΔΕΔΔΗΕ μάς κλέβει από το 2010. Οι νόμιμοι κλέφτες έστειλαν εδώ εμένα τον κλέφτη με χειροπέδες». Υποστήριξε μάλιστα ότι έκανε χρήση του άρθρου 120 του Συντάγματος που αναφέρει ότι οι πολίτες δικαιούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Οι δηλώσεις της αυτές προκάλεσαν την εντολή του εισαγγελέα να συλληφθεί εκ νέου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This