Κουκουλοφόρος χτύπησε φοιτητή και του άρπαξε το πορτοφόλι

Must Read

Την τρομάρα της ζωής του πήρε ένας φοιτητής στη Λαμία κατά την επιστροφή του στο σπίτι τη νύχτα της Τρίτης! Ήταν λίγα λεπτά μετά τις 11, όταν ένας άνδρας επιτέθηκε από πίσω στον νεαρό, ενώ περπατούσε ανυποψίαστος στην οδό Πανουργιά.

Ο άγνωστος τον χτύπησε, με αποτέλεσμα το θύμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στον δρόμο, όπου είδε με τρόμο έναν άντρα με κουκούλα να στέκεται από πάνω του. Ο ληστής άρπαξε με αστραπιαίες κινήσεις το πορτοφόλι από τον αιφνιδιασμένο φοιτητή και το έβαλε στα πόδια όσο πιο γρήγορα μπορούσε.

Δείτε επίσης: Αλβανός επιχειρηματίας απέκρυπτε εισοδήματα ύψους 685.000 ευρώ

Ο νεαρός, ξεπερνώντας το πρώτο σοκ, ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας άρχισαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ληστή, δίχως όμως να καταφέρουν να τον βρουν. Ο φοιτητής έδωσε στην Αστυνομία όσα χαρακτηριστικά κατάφερε να συγκρατήσει από το πρόσωπο του δράστη, όπως είπε όμως, η επίθεση έγινε σε σημείο με ελλιπή φωτισμό και μέσα σε πολύ λίγο χρόνο. Το γεγονός ότι υπέστη σοκ από την επίθεση τον εμπόδισε να βοηθήσει τους αστυνομικούς όσο θα έπρεπε σχετικά με την περιγραφή του ληστή.

Πάντως, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν μελαχρινό άνδρα, αδύνατο, ύψους γύρω στο 1,75 μ., ο οποίος φορούσε σκούρα ρούχα και φούτερ με κουκούλα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This