Ασθενής έσπασε στο ξύλο νοσηλεύτρια μπροστά σε γιατρούς και συνοδούς

Must Read

Μπροστά σε εμβρόντητους γιατρούς και συνοδούς ένας ασθενής ξυλοφόρτωσε μια νοσηλεύτρια στα επείγοντα της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Καβάλας, τα ξημερώματα της Παρασκευής! Το περιστατικό έγινε όταν ο άνδρας που συνοδευόταν από άλλους δύο πλησίασε την κοπέλα η οποία είχε νυχτερινή βάρδια στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και τη χτύπησε ξαφνικά με γροθιά στο πρόσωπο. Η άτυχη νοσοκόμα έπεσε κάτω αιμόφυρτη και μεταφέρθηκε σε ιατρείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Δείτε επίσης: Στάχτη και μπούρμπερη έγιναν Ι.Χ. στη Γλυφάδα – Οι εμπρηστές συνεχίζουν ακάθεκτοι…

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Καβάλας κατήγγειλε το βίαιο περιστατικό ζητώντας από τους θεσμικούς παράγοντες να προστατεύσουν το προσωπικό από ανάλογα περιστατικά τα οποία, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, διαρκώς αυξάνονται, ενώ κατέκρινε την προηγούμενη διοίκηση του νοσοκομείου για τη μείωση του προσωπικού φύλαξης στις βάρδιες.

«Οι εργαζόμενοι δεν είμαστε σάκοι πυγμαχίας, εργαζόμαστε σε σκληρές και αντίξοες συνθήκες (…) Η προηγούμενη διοίκηση επέλεξε να το αντιμετωπίσει μειώνοντας τον αριθμό του προσωπικού φύλαξης» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση, ζητώντας από τους υπευθύνους «να εξασφαλίσουν συνθήκες ασφάλειας και προστασίας στους εργαζομένους των νοσοκομείων».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This