Την έπιασαν στα «πράσα» ενώ έκλεβε φορέματα

Must Read

Κλέφτρα… φορεμάτων μπούκαρε σε μαγαζί γυναικείων ρούχων εμπορικού καταστήματος στα Ιωάννινα, αλλά δεν πρόλαβε να τα δοκιμάσει καθώς συνελήφθη από άντρες της Αστυνομίας που ειδοποιήθηκαν από τους υπαλλήλους.

Η 40χρονη μπήκε στη μπουτίκ παριστάνοντας την πελάτισσα που ενδιαφερόταν να αγοράσει κάποιο από τα φορέματα τα οποία βρίσκονταν περασμένα στις κρεμάστρες και μάλιστα πήρε κάμποσα, δήθεν για να τα προβάρει σε ένα από τα δοκιμαστήρια.

Δείτε επίσης: Εξαρθρώθηκε σπείρα που «βούταγε» κινητά από προθήκες καταστημάτων

Εκεί, όμως, κατάφερε να χώσει όπως όπως δύο από τα φορέματα μέσα στη μεγάλη τσάντα που είχε μαζί της και έκανε να φύγει σαν… κυρία. Όμως, κάποιος από τους υπαλλήλους ενημέρωσε τους ταμίες οι οποίοι την είχαν παρακολουθήσει να μπαίνει με περισσότερα ρούχα από αυτά που άφησε μέσα στο δοκιμαστήριο κι έτσι την σταμάτησαν πριν περάσει την πόρτα της εξόδου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This