Παρασκευή 18/6/2021

Αστυνομικοί καταδίωξαν Ρομά που κουβαλούσαν τη λεία τους από κλειστό μαγαζί στην Καλλιθέα

Αποδίδουν καρπούς οι έκτακτες περιπολίες της ΕΛ.ΑΣ, που γίνονται ώστε να αποφευχθεί το πλιάτσικο των καταστημάτων,τα οποία έχουν κλείσει λόγω των μέτρων που έχει λάβει η Κυβέρνηση για την προστασία από την μετάδοση του κορωνοϊού.

 Χθες τη νύχτα εντοπίστηκαν Ρομά από αστυνομικό περίπολο, οι οποίοι  μετέφεραν κουτιά με πανάκριβα εργαλεία, που είχαν αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από κατάστημα στην περιοχή της Καλλιθέας.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν πεζή καταδίωξη και οι δράστες για να αποφύγουν την σύλληψη άφησαν πίσω τους τα κλοπιμαία και πήδηξαν στις γραμμές του ηλεκτρικού για α ξεφύγουν.

Όπως μάλιστα αναφέρει ο Γρηγόρης Χρυσάφης, Ειδικός Γραμματέας της Ένωσης Αθηνών:  «Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι δύο συνάδελφοι μας υπηρετούν στο Τμήμα Συλλογής και Διαχείρισης Πληροφοριών και στα Κρατητήρια 7ου ορόφου αντίστοιχα,  αποδεικνύεται ακόμα μια φορά ότι στην Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικης δεν υπάρχουν μάχιμοι και μη μάχιμοι, αλλά αστυνομικοί με υψηλό το αίσθημα του καθήκοντος που όταν χρειαστεί βάζουν πλάτη στα δύσκολα και δεν μεμψιμοιρούν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ