«Έγδυσαν» ιατρείο στην Πρέβεζα παίρνοντας το χρηματοκιβώτιο που είχε πάνω από 220.000 ευρώ

Must Read

Με λεία που ξεπερνά τα 220.000 ευρώ έφυγαν από ιατρείο της Πρέβεζας οι τουλάχιστον τέσσερις δράστες, οι οποίοι έψαχναν απεγνωσμένα να βρουν φορτηγάκι για να φορτώσουν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε τα χρήματα!

Οι «ποντικοί», που έδρασαν αθόρυβα τα ξημερώματα της Τετάρτης, φαίνεται ότι ήταν πολύ καλά… διαβασμένοι καθώς γνώριζαν ότι ο ιδιοκτήτης του ιατρείου είχε κρύψει στον χώρο ένα τόσο μεγάλο ποσό.

Δείτε επίσης: Χανιά: Άστεγη κοπέλα καταγγέλλει πως έπεσε θύμα βιασμού από άλλον άστεγο!

Συγκεκριμένα, ήξεραν ότι πριν από λίγες ημέρες ο γιατρός είχε ρευστοποιήσει και εκταμιεύσει μεγάλο χρηματικό ποσό και το είχε ασφαλίσει στο χρηματοκιβώτιο που διέθετε στον επαγγελματικό του χώρο. Μάλιστα, προτού κάνουν τη διάρρηξη, αναζήτησαν και το κατάλληλο όχημα για να κάνουν τη μεταφορά του χρηματοκιβωτίου, να εξαφανιστούν όσο το δυνατό γρηγορότερα και να το ανοίξουν με την ησυχία τους. Όπως έγινε γνωστό, εκείνη τη νύχτα έγινε προσπάθεια να κλαπεί ένα βαν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Όμως, οι δράστες δεν το έβαλαν κάτω και έψαξαν για άλλο, το οποίο τελικά εντόπισαν σε επιχείρηση στη ΒΙΠΕ και το έκλεψαν. Με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, πήγαν στον χώρο του ιατρείου με το κλεμμένο λευκό φορτηγάκι, διέρρηξαν την είσοδο, «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο και έγιναν καπνός. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ ελέγχονται κάμερες από τα γύρω καταστήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This