Γνωστός ραλίστας «ρήμαζε» φαρμακεία για να τροποποιεί τα αυτοκίνητά του

Must Read

Στα κρατητήρια κατέληξε γνωστός οδηγός που συμμετείχε σε αγώνες αυτοκινήτου Dragster, καθώς είχε ρημάξει τα φαρμακεία της δυτικής Ελλάδας. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου έκαναν έρευνα εδώ και μήνες για τον 52χρονο, γνωστό με το παρατσούκλι «Βλάχος», καθώς είχαν στοιχεία ότι ήταν υπεύθυνος για κλοπές και διαρρήξεις.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής μια ομάδα αστυνομικών του Αγρινίου, που είχε γίνει η σκιά του εδώ και μέρες, τον συνέλαβε στην Αθήνα και στην κατοχή του βρήκαν χρήματα και διαρρηκτικά εργαλεία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 52χρονος ραλίστας είχε διαρρήξει πριν από λίγες ημέρες το χρηματοκιβώτιο ενός φαρμακείου στη Βόνιτσα, από το οποίο αφαίρεσε δεκάδες χιλιάδες ευρώ! Το ίδιο βράδυ, μάλιστα, φέρεται ότι είχε διαρρήξει και φαρμακεία στη Λευκάδα. «Άνοιγε» πάντα μόνος του τα καταστήματα, ενώ κάμερες τον έχουν καταγράψει σε ορισμένες περιπτώσεις να προσπαθεί ακόμα και μισή ώρα να παραβιάσει την κλειδαριά χρηματοκιβωτίου ή να το καταστρέφει για να αρπάξει το περιεχόμενό του.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι με τη λατρεία που τρέφει για τους αγώνες ταχύτητας ο 52χρονος ενδεχομένως να έκανε τις διαρρήξεις για να κερδίζει χρήματα με τα οποία θα χρηματοδοτούσε τις μετατροπές που έκανε στα αυτοκίνητά του. Ο «Βλάχος» είναι ένα από τα γνωστότερα ονόματα στον χώρο του αυτοκινήτου. Στους αγώνες Dragster έτρεχε με το αγαπημένο του πανάκριβο αυτοκίνητο, με τους εκατοντάδες ίππους.

Πλέον, αντιμετωπίζει κατηγορίες για τουλάχιστον 18 περιπτώσεις διαρρήξεων σε Αγρίνιο, Βόνιτσα, Λευκάδα και Πάργα, ενώ εξετάζεται από τις Αρχές να κρύβεται και πίσω από τη διάρρηξη τουριστικής επιχείρησης στη Λευκάδα το καλοκαίρι του 2017, απ’ όπου οι δράστες άρπαξαν περίπου 300.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This