Ανήλικοι Ρομά προσπάθησαν να βιάσουν 42χρονη υπάλληλο εταιρίας σεκιούριτι!

Must Read

Αντιμέτωπη με τον τρόμο βρέθηκε μια γυναίκα, υπάλληλος εταιρίας σεκιούριτι, καθώς δέχθηκε επίθεση από δύο ανήλικους Ρομά, οι οποίοι αποπειράθηκαν να τη βιάσουν!

Οι δύο δράστες επιτέθηκαν στη 42χρονη, που είχε βάρδια το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ως φύλακας στο εργοτάξιο της ΕΡΓΟΣΕ, για την κατασκευή του άξονα του προαστιακού στο τμήμα Κιάτο-Ροδοδάφνη Αιγιαλείας, λίγο έξω από το Αίγιο, τη στιγμή που είχε ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου της για να μπει μέσα.

Ο ένας την εμπόδισε να την κλείσει, ενώ ο άλλος κατέβασε το παντελόνι του επιδεικνύοντάς της τα γεννητικά του όργανα και στη συνέχεια άρχισε να… αυνανίζεται μπροστά της! Ταυτόχρονα, οι δύο νεαροί έσκισαν τα ρούχα της τρομοκρατημένης γυναίκας, την έριξαν στο έδαφος και προσπάθησαν να ασελγήσουν πάνω της!

Έντρομη, η 42χρονη, έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια και οι επίδοξοι βιαστές, φοβούμενοι ότι θα την άκουγαν συνάδελφοί της, εγκατέλειψαν τα σχέδιά τους και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Το θύμα κατήγγειλε την επίθεση στην Ασφάλεια Αιγίου και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως έρευνες, που οδήγησαν στην ταυτοποίηση των δραστών, καθώς η 42χρονη τους αναγνώρισε από τις φωτογραφίες σεσημασμένων που της έδειξαν.

Είχαν πάει στο εργοτάξιο για να κλέψουν

Οι δύο Ρομά, ηλικίας 16 και 15 χρόνων, που είχαν πάει στο εργοτάξιο, για να κλέψουν καλώδια χαλκού, αλλά όταν είδαν μόνη της την άτυχη γυναίκα, σκέφτηκαν να επωφεληθούν, συνελήφθησαν άμεσα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, ενώ και σε βάρος της 37χρονης μητέρας του ενός και των γονέων του άλλου ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This