Κυριακή 20/6/2021

Έφηβος Λαρισαίος καλλιεργούσε χασισόδεντρα σε γλάστρες

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, όταν διαπίστωσαν ότι αυτός που καλλιεργούσε τη μικρή χασισοφυτεία στα σπάργανα, την οποία εντόπισαν σε ένα οικόπεδο στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου στη Λάρισα, ήταν ένα… ανήλικο παιδί!

Στα αυτιά των «ράμπο» της Δίωξης Ναρκωτικών έφτασαν πληροφορίες ότι άγνωστοι καλλιεργούσαν χασισόδεντρα στο επίμαχο οικόπεδο. Έτσι, κάποια στιγμή πραγματοποίησαν έφοδο και εντόπισαν τις δέκα γλάστρες μέσα στις οποίες καλλιεργούνταν ισάριθμα δενδρύλλια ύψους έως 12 εκατοστά. Παράλληλα, έστησαν καρτέρι, περιμένοντας να εμφανιστεί ο χασισοκαλλιεργητής για να του περάσουν χειροπέδες. Όταν τελικά έκανε την εμφάνισή του, οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι, καθώς διαπίστωσαν ότι δεν ήταν παρά ένα παιδί ηλικίας μόλις 16 χρόνων!

Σε αντίθεση με τους περισσότερους συνομήλικούς του, οι οποίοι περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους παίζοντας video games ή πηγαίνοντας βόλτες με φίλους τους, εκείνος καλλιεργούσε κάνναβη σε γλάστρες, κάνοντας ενδεχομένως όνειρα ότι μια μέρα θα έχει δημιουργήσει τη δική του μεγάλη χασισοφυτεία, που θα του αποφέρει τεράστια κέρδη!

Η συνέχεια ήταν να συλληφθεί ο «άγουρος» χασισοκαλλιεργητής και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, με την κατηγορία της καλλιέργειας ναρκωτικών. Από την τσιμπίδα του νόμου δεν γλίτωσαν, όμως, ούτε οι γονείς του 16χρονου, καθώς σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ