«Η οικογένεια Ξυλούρη παρέδωσε μαγειρεμένο όπλο δύο μέρες μετά» λέει ο δικηγόρος του Καλομοίρη

Must Read

Ο δικηγόρος του 29χρονου Μανώλη Καλομοίρη, μίλησε στο Open Ελλάδα και αποκάλυψε λεπτομέρειες που αναφέρονται στη δικογραφία του διπλού φονικού που έντυσα στα μαύρα τα Ανώγεια της Κρήτης.

Ο δικηγόρος διευκρίνισε ότι το όπλο του Μανώλη Καλομοίρη παραδόθηκε εγκαίρως ενώ το όπλο του Γιώργου Ξυλούρη, μετά από δύο 24ωρα, ενώ κάνει λόγο για «μαγειρεμένη» παράδοση άλλου όπλου.

«Πρόκειται για “μαγειρεμένη” παράδοση άλλου όπλου. Αυτό θα το δείτε όταν έρθει στο φως η βαλλιστική έρευνα. Τι να σου κάνει η προανάκριση όταν δεν βρίσκει το όπλο καθώς το έχουν πάρει από τον τόπο του συμβάντος», ανέφερε συνήγορος υπεράσπισης του Μανώλη Καλομοίρη.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του Μανώλη Καλομοίρη, «το όπλο του εντολέα του θα ταυτοποιηθεί με τους επτά κάλυκες που βρέθηκαν στο οδόστρωμα. Εάν αφήσουμε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της θα δούμε πόσο ωραία θα απογυμνωθούν όλοι. θα βρεθούν προ των ευθυνών τους και δουν ποιος πυροβόλησε ποιον».

«Πήγαν κι έπλυναν το σημείο»

Ο δικηγόρος του 29χρονου ανέφερε ότι έπλυναν το σημείο πριν ακόμα φτάσει η αστυνομία: «Έριξαν νερό. Εγώ διάβασα τη δικογραφία. Κάποιοι άλλοι λένε καραγκιοζιλίκια διότι δεν ξέρουν τη δικογραφία. Η απόκρυψη των στοιχείων προφανώς ευνοεί κάποιον άλλον. Το αποτέλεσμα ήταν να πάει στο σημείο η αστυνομία και να βρει “πειραγμένο” τον τόπο του εγκλήματος. Ο πελάτης μου ομολόγησε και δεν είχε να κρύψει κάτι».

Τι υποστηρίζει η οικογένεια Ξυλούρη

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Ξυλούρη, κ. Κοκοσάλη, τα γεγονότα δεν έγιναν έτσι όπως τα παρουσιάζει ο Μανώλης Καλομοίρης αλλά εντελώς διαφορετικά και θα πρέπει όσοι βρέθηκαν στο σημείο το βράδυ του διπλού φονικού.

Ο δικηγόρος ανέφερε ότι ο πατέρας του Μανώλη Καλομοίρη, ο 63χρονος Λευτέρης Καλομοίρης, ζούσε όταν ο 30χρονος πλησίασε με το όπλο του τον Γιώργο Ξυλούρη και τον πυροβόλησε. Ο δικηγόρος παραδέχτηκε ότι ο Γιώργος Ξυλούρης έφερε πάνω του όπλο αλλά μένει να αποδειχθεί ότι το χρησιμοποίησε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This