Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021

Προφυλακίστηκε ο Μανώλης Κολομοίρης μετά από πολύωρη απολογία

Προφυλακίστηκε ο 29χρονος Κρητικός Μανώλης Καλομοίρης που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη στ’ Ανώγεια, το περασμένο Σάββατο.

Ο 29χρονος που μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Ρεθύμνου, μέσω μιας πόρτας που δε χρησιμοποιείται για να μη γίνει αντιληπτή η μεταφορά του, βγήκε από το Δικαστικό Μέγαρο μετά από πολύωρη απολογία.

Ο Μανώλης Καλομοίρης κατηγορείται για την ανθρωποκτονία του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη αλλά και τον τραυματισμό του 30χρονου Μανώλη Νταγιαντά που προσπάθησε να τον εμποδίσει.

Συγγενείς και οικογένεια του 29χρονου βρέθηκαν προς συμπαράσταση έξω από Δικαστικό Μέγαρο. 

Ο δικηγόρος του 29χρονου Μανώλη Καλομοίρη, διευκρίνισε ότι το όπλο του Μανώλη Καλομοίρη παραδόθηκε εγκαίρως ενώ το όπλο του Γιώργου Ξυλούρη, μετά από δύο 24ωρα, ενώ κάνει λόγο για «μαγειρεμένη» παράδοση άλλου όπλου.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του Μανώλη Καλομοίρη, «το όπλο του εντολέα του θα ταυτοποιηθεί με τους επτά κάλυκες που βρέθηκαν στο οδόστρωμα. Εάν αφήσουμε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της θα δούμε πόσο ωραία θα απογυμνωθούν όλοι. θα βρεθούν προ των ευθυνών τους και δουν ποιος πυροβόλησε ποιον», σχολίασε σε απάντηση των ισχυρισμών της οικογένειας Ξυλούρη, ότι ο ίδιος ο γιος, σκότωσε τον πατέρα του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ