Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Του ευχήθηκε… χρόνια πολλά, του έριξε υπνωτικό στο ποτό του και «τσέπωσε» από την κάρτα του 700€!

Νεαρή αετονύχισσα νάρκωσε τον φίλο της, ενώ γιόρταζαν τα… γενέθλιά του, και του άρπαξε την πιστωτική κάρτα, με την οποία «ρούφηξε» 700 ευρώ! Ο 25χρονος από τον Βόλο το φυσάει και δεν κρυώνει μετά το χουνέρι που έπαθε, καθώς η συνομήλικη σύντροφός του αποκαλύφθηκε κλέφτρα ολκής.

Όλα έγιναν την περασμένη Πέμπτη, όταν ο νεαρός γιόρταζε τα γενέθλιά του και το βράδυ υποδέχθηκε την καλή του στο σπίτι του. Μάλιστα, ήταν ενθουσιασμένος γιατί είχε πολύ καιρό να τη δει, εξαιτίας της απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού.

Αρχικά, σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», το ζευγάρι τα πέρασε πολύ όμορφα, τρώγοντας, πίνοντας και διασκεδάζοντας, με τον 25χρονο να μη διανοείται τι πρόκειται να επακολουθήσει. Δίχως να αντιληφθεί πώς, η σύντροφός του έριξε υπνωτικό στο ποτό του κι έτσι κοιμήθηκε σαν… πουλάκι όλη τη νύχτα!

Η 25χρονη είχε όλο τον χρόνο να ψάξει, να βρει την πιστωτική κάρτα του ανυποψίαστου εορτάζοντα, να βγάλει χρήματα από ΑΤΜ και να τη βάλει στη θέση της σαν να μην είχε συμβεί τίποτα!

Υπέβαλε μήνυση για υπεξαίρεση

Ο φίλος της άρχισε να αντιλαμβάνεται τι είχε συμβεί το επόμενο πρωί, όταν ξύπνησε από βαθύ ύπνο. Αρχικά δεν θυμόταν τίποτα από τη βραδιά, ενώ η κοπέλα του έλειπε και το κεφάλι του πονούσε υπερβολικά. Ένιωθε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και άρχισε να ψάχνει τα προσωπικά του αντικείμενα, αρχίζοντας από το πορτοφόλι του.

Όλα ήταν εκεί, όμως όταν χρειάστηκε να ψωνίσει με την κάρτα του διαπίστωσε ότι έλειπαν 700 ευρώ και τότε άρχισε να καταλαβαίνει τι είχε γίνει. Ρώτησε την 25χρονη να του πει γιατί πήρε την πιστωτική κάρτα του, αλλά εκείνη αρνήθηκε ότι το είχε κάνει. Όμως, έπειτα από πίεση παραδέχτηκε ότι πήρε ένα μέρος των χρημάτων και συγκεκριμένα 300 ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο νεαρός πρόκειται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, υποβάλλοντας μήνυση στην πρώην -πλέον- κοπέλα του για υπεξαίρεση, ενώ τα 25α γενέθλιά του θα του μείνουν αξέχαστα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ