Στα χέρια της αστυνομίας Γεωργιανοί που είχαν διαπράξει τουλάχιστον 50 διαρρήξεις

Must Read

Αν και η ΕΛ.ΑΣ. παρουσιάζει μειωμένους τους δείκτες εγκληματικότητας το πρώτο τρίμηνο του 2020, λόγω και της καραντίνας, τόσο οι αστυνομικοί μάχιμων υπηρεσιών όσο και οι πολίτες αποκαλύπτουν ότι έχουν αυξηθεί οι κλοπές, οι ληστείες και οι διαρρήξεις, με δράστες αλλοδαπούς και Ρομά. Ήδη, αμέσως μετά τη χαλάρωση των μέτρων, συνελήφθησαν, ύστερα από επεισοδιακή καταδίωξη στον Κολωνό, δύο σεσημασμένοι Γεωργιανοί κακοποιοί, οι οποίοι είχαν διαπράξει τουλάχιστον 50 διαρρήξεις σπιτιών!

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έκριναν ύποπτους τους δύο άνδρες στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Ξανθίππης και, όταν έκαναν τον γύρο του τετραγώνου και τους εντόπισαν στο ίδιο σημείο να παρατηρούν ένα σπίτι, πλησίασαν για έλεγχο. Ξαφνικά, από το μπαλκόνι διαμερίσματος του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας την οποία παρακολουθούσαν οι ύποπτοι πήδηξε ένας τρίτος και απομακρύνθηκε τρέχοντας, με τους συνεργούς του να ακολουθούν.

Οι αστυνομικοί καταδίωξαν τους υπόπτους και ακινητοποίησαν τον έναν μόλις πέρασε στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας επί της Αλκήστιδος πηδώντας τη μάντρα και τον δεύτερο λίγα μέτρα παρακάτω, ωστόσο ο τρίτος κατάφερε να διαφύγει. Οι δύο προσήχθησαν στην Ασφάλεια Κολωνού. Από τα στοιχεία τους αποκαλύφθηκε η εμπλοκή τους σε 50 διαρρήξεις την τελευταία διετία και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας μια ηλικιωμένη ξύπνησε έντρομη από την παρουσία εισβολέων στο διαμέρισμά της, στην οδό Εφέσου, στον Άγιο Παντελεήμονα. Όπως κατήγγειλε, τέσσερις άγνωστοι με κουκούλες την ακινητοποίησαν απειλώντας τη με ένα σπαθί κειμήλιο που είχε στο σπίτι, ερεύνησαν τους χώρους, άρπαξαν κοσμήματα και άλλα τιμαλφή και διέφυγαν.
Τα τελευταία περιστατικά προκαλούν έντονη ανησυχία, καθώς το επόμενο διάστημα θα επανέλθει η κανονικότητα στην κίνηση και θα επαναλειτουργήσουν οι επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This