Χειροπέδες σε αλλοδαπό «εισπράκτορα» σπείρας που εξαπατούσε ηλικιωμένους με πρόσχημα τροχαία-μαϊμού!

Must Read

Χειροπέδες σε νεαρό «εισπράκτορα» σπείρας απατεώνων, που εξαπατούν ηλικιωμένους με το πρόσχημα ότι στενό συγγενικό τους πρόσωπο τραυματίστηκε σε τροχαίο και χρειάζεται χρήματα για χειρουργείο, προχώρησαν οι άντρες της Ασφάλειας Δράμας και του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ζίχνης Σερρών.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν το βράδυ του Σαββάτου να εντοπίσουν στη Δράμα και να συλλάβουν τον 24χρονο αλλοδαπό, που δρούσε σε περιοχές της Δράμας και των Σερρών.

Λίγο νωρίτερα, ο νεαρός είχε παραλάβει 2.500 ευρώ από μία ηλικιωμένη σε οικισμό των Σερρών, ενώ την περασμένη Παρασκευή είχε πάρει μία σακούλα με 5.000 ευρώ, που είχε αφήσει άλλη μια γυναίκα μεγάλης ηλικίας σε κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι της, σε χωριό της Δράμας!

Οι δύο γυναίκες είχαν δεχθεί τηλεφωνήματα από άγνωστο, που παρίστανε τον γιατρό και ζητούσε διάφορα χρηματικά ποσά -δήθεν- για να εγχειρήσει συγγενικά τους πρόσωπα.

Στο σπίτι του 24χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν 8.150 ευρώ, μέρος των οποίων αποδόθηκε στις δύο ηλικιωμένες, ενώ ερευνούν την προέλευση των υπόλοιπων χρημάτων.

Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε ο δράστης και ένα κινητό κατασχέθηκαν και σε βάρος του (όπως και σε τρεις συνεργούς του, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων ερευνώνται) σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και απάτη, με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This