Easy Sailing: Ξέγνοιαστες και ασφαλείς διακοπές με σκάφος στα ελληνικά νησιά!

Must Read

Η εταιρεία EASY SAILING ειδικεύεται στις ενοικιάσεις ιστιοπλοϊκών σκαφών από 9 βάσεις σε όλη την Ελλάδα από το 2002.

Διαθέτει ιστιοπλοϊκά σκάφη και catamaran με ή χωρίς καπετάνιο σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές για τους Έλληνες πελάτες της.

Μπορείτε να δείτε σκάφη, τιμές, ειδικές προσφορές και πληροφορίες για τους προορισμούς στο website www.easysailing.gr 
Τηλ. επικοινωνίας: 210 9850129

Γιατί να κάνω διακοπές με ιστιοπλοϊκό;

Οι διακοπές με ιστιοπλοϊκό είναι ένας εναλλακτικός τρόπος για να ταξιδέψεις στα ελληνικά νησιά, να δεις μοναδικά τοπία, να γνωρίσεις κρυμμένες παραλίες και να φτάσεις σε μυστικά μέρη, όπου μπορεί κανείς να πλησιάσει μόνο με σκάφος. Σου παρέχουν πλήρη ελευθερία κινήσεων αλλά και μοναδική ιδιωτικότητα όταν το επιθυμείς. Παράλληλα, ειδικά φέτος, προσφέρει μέγιστη ασφάλεια.

Η ιστιοπλοΐα αποτελούσε από τις πρώτες και υπέρτατες μορφές ταξιδιού καθώς στην βάση της δεν χρειαζόταν μηχανή για να ταξιδέψει το σκάφος. Σήμερα παρότι έχουν γίνει τεράστιες αλλαγές στην εξέλιξη των σκαφών, ακόμα όταν ακούμε την λέξη ιστιοπλοΐα την συνδυάζουμε είτε με αγώνες είτε με «ταλαιπωρία». Κάτι που είναι απολύτως εσφαλμένο.

Οι διακοπές με ιστιοπλοϊκό είναι ένας εναλλακτικός, φέτος πιο ασφαλής από πότε και μοναδικός τρόπος για να ταξιδέψεις σε μαγευτικά τοπία που μπορείς να γνωρίσεις μόνο με σκάφος. Αυτό διότι σου παρέχει πλήρη ελευθερία κινήσεων αλλά και μοναδική ιδιωτικότητα όταν το επιθυμείς. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να έχεις προηγούμενη εμπειρία για το συγκεκριμένο τρόπο διακοπών, καθώς υπάρχουν έμπειροι καπετάνιοι που γνωρίζουν τρομερές τοποθεσίες που θα σου μείνουν αξέχαστες.

Οι διακοπές με ιστιοπλοϊκό είναι μοναδικές είτε για παρέες αλλά και για οικογένειες είναι σημαντικό όμως να αναφερθεί ότι ανάλογα με την ηλικία των παιδιών της κάθε οικογενείας

Οι διακοπές με ιστιοπλοϊκό είναι ένας τύπος διακοπών που χρησιμοποιείται (είναι κυρίως γνωστός) από κόσμο που έρχεται στην χώρα μας από το εξωτερικό. Θα λέγαμε ότι είναι κρίμα εν μέρη να γνωρίζουν άνθρωποι εκτός Ελλάδας καλύτερα την πατρίδα μας.

Φέτος περισσότερο από ποτέ είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους Έλληνες να ταξιδέψουν με σκάφος καθώς οι τιμές θα είναι πιο προσιτές από ποτέ.

Για τους ξένους, ελληνικό καλοκαίρι σημαίνει ελληνικά νησιά. Και για πολλούς από αυτούς, διακοπές στην Ελλάδα σημαίνουν διακοπές με ιστιοπλοϊκό.

Ωστόσο, ενώ το ταξίδι με ιστιοπλοϊκό είναι ένας τύπος διακοπών ιδιαίτερα αγαπητός σε Ιταλούς, Κεντροευρωπαίους αλλά και Αμερικανούς, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους Έλληνες. Είναι θα λέγαμε οξύμωρο, αλλά στην πραγματικότητα οι Έλληνες, με την πλούσια ναυτική ιστορία και τη θάλασσα στην ιδανική εκδοχή της εύκολα προσβάσιμη από σχεδόν κάθε σημείο της χώρας, σπάνια επιλέγουμε αυτόν τον τύπο διακοπών.

Το timing ώστε αυτό να αλλάξει μοιάζει φέτος ιδανικό: Από τη μία, το σκάφος προσφέρει το απαραίτητο για την περίοδο που διανύουμε social distancing. Και, από την άλλη, οι τιμές είναι χαμηλότερες ενώ η διαθεσιμότητα των σκαφών μεγαλύτερη. Έτσι, η συναρπαστική εμπειρία των διακοπών με ιστιοπλοϊκό μοιάζει πιο γοητευτική, πιο προσιτή και πιο έξυπνη από κάθε άλλη χρονιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This