Οι γονείς της 12χρονης Δαυιδούλας Σταυράκη ζητούν βοήθεια για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα υγείας της

Must Read

Την βοήθεια των συμπολιτών τους ζητούν οι γονείς της 12χρονης Δαυιδούλας Σταυράκη ώστε να συνεχίζουν να μεγαλώνουν το αγγελούδι τους που πάσχει από επιληπτική εγκεφαλοπάθεια. Η ιστορία ζωής της μικρής είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το 2015 όταν είχε γίνει γνωστή και οι προσπάθειες των γονιών της να κάνουν το καλύτερο για την υγεία του παιδιού τους και τα δεκάδες εμπόδια που έβρισκαν συνεχώς στο δρόμο τους είχαν αναδειχθεί πολλές φορές από την εφημερίδα «δημοκρατία».

Όπως λέει στο newsbreak.gr και στη Γιώτα Φλώρου ο πατέρας, Αντώνης Σταυράκης, για όσους δεν γνωρίζουν την μεγάλη περιπέτεια που περνά το κορίτσι με τη υγεία του από τότε που ήταν ακόμα βρέφος, «όταν ήταν 5 χρονών, η Δαυιδούλα εμφάνισε όγκο στον εγκέφαλο και έκανε ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού. Ωστόσο, ο γιατρός που έκανε το χειρουργείο άφησε το παιδί ανάπηρο καθώς έχασε την όραση της από το ένα μάτι και την κίνηση στο ένα πόδι και το ένα χέρι. Μετά το χειρουργείο άρχισε να κάνει σπασμούς το παιδί». Στη συνέχεια και μετά από μεγάλο αγώνα που έδωσε η οικογένεια με το τέρας της γραφειοκρατίας, το 2015 η Δαυιδούλα πήγε στο Λονδίνο ώστε να κάνει μια λεπτή χειρουργική επέμβαση για την επιληψία. Ωστόσο, η βελτίωση που περίμενε η οικογένεια δεν ήταν η αναμενόμενη και το παιδί συνεχίζει να πάσχει από επιληψία.

Τόσο ο κ. Σταυράκης όσο και η σύζυγός του είναι άνεργοι και ανασφάλιστοι. Την ίδια στιγμή, τα έξοδα μόνο για την υγεία της μικρής είναι υπέρογκα. Το παιδί παίρνει έξι φάρμακα την ημέρα μερικά από τα οποία είναι πολύ ακριβά ενώ συνεχώς προκύπτουν νέες ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν ώστε η καθημερινότητα του παιδιού να γίνει έστω και λίγο καλύτερη. «Ζούμε σε μια κατάσταση που συνέχεια αναγκάζεσαι να παρακαλάς για χρήματα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο απελπισμένος πατέρας. Σε αυτό το πλαίσιο, όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν την οικογένεια μπορούν να προσφέρουν χρήματα στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό: ΙΒΑΝ GR 48017 11290006129010138323 (Τράπεζα Πειραιώς).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This