Απίστευτο! Γονείς διδύμων μπερδεύτηκαν και πήγαν λάθος… παιδί στο νοσοκομείο

Must Read

Δεν έχει προηγούμενο το κωμικοτραγικό περιστατικό που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν το Σάββατο οι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου που είχε εφημερία, όταν οι νεαροί γονείς διδύμων πήγαν ένα από τα παιδάκια τους να εξεταστεί, καθώς παρουσίαζε συμπτώματα κορωνοϊού με πυρετό και δύσπνοια επί δύο μέρες που τους έκανε να ανησυχήσουν.

Όπως ορίζει το πρωτόκολλο, οι γιατροί αντιμετώπισαν το περιστατικό ως ύποπτο για τη νόσο Covid-19 και έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Όμως, διαπίστωσαν πως ούτε δύσπνοια παρουσίαζε το παιδί αφού έδειξε κορεσμό στο οξυγόνο 98, αλλά ούτε και πυρετό είχε. Έτσι, εξήγησαν στους γονείς ότι το παιδί τους είναι υγιέστατο και τους ρώτησαν με απορία τι είχε συμβεί. Το ζευγάρι κοιτάχτηκε και, όπως αναφέρει το cretapost.gr, η απάντηση που έδωσε στους γιατρούς η μητέρα ήταν… επική:

«Ξέρετε, έχω δίδυμα και ο άντρας μου μπερδεύτηκε και έφερε το… άλλο μωρό!», είπε η μητέρα αφήνοντας άφωνους τους γιατρούς!

Αυτό που είχε συμβεί ήταν ότι από την ταραχή του ο πατέρας πήρε το ένα από τα δίδυμα χωρίς να ρωτήσει ποιο ήταν το άρρωστο και, σίγουρα, στη συνέχεια θα τα… άκουσε για τα καλά από τη μητέρα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This