Οργή Δένδια για την μυστική συνάντηση με Τουρκία!

Must Read

Δεν κρύβει την οργή του ο Νίκος Δένδιας για την αποκάλυψη της μυστική συνάντησησ Ελλάδας – Τουρκίας και Γερμανίας, για την οποία κυριολεκτικά δεν γνώριζε τίποτα! Εάν μάλιστα δεν το αποκάλυπτε ο ίδιος ο Τσαβούσογλου δεν θα το μαθαίναμε ποτέ. 

Διαβάστε επίσης: Μείζον εθνικό και όχι απλά πολιτικό θέμα η μυστική συνάντηση με την Τουρκία

 

Είναι μάλιστα τέτοια η ένταση που όταν οι συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ του υπουργείου εξωτερικών παίρνουν για να ρωτήσουν λεπτομέρειες και να ζητήσουν διευκρινίσεις για την μυστική συνάντηση, οι αρμόδιοι τους παραπέμπουν στο μέγαρο Μαξίμου!

 

Φυσικά ο Νίκος Δένδιας έχει απόλυτο δίκιο, διότι την ώρα που αυτός προσπαθούσε να επιβάλει την δημιουργία λίστας κυρώσεων κατά της Τουρκίας με τους ευρωπαίους ομολόγους του, την ίδια στιγμή υπήρχε μυστική συνάντηση Ελλάδας – Τουρκίας όπου συμμετείχε μάλιστα και η Γερμανία! Δεν είναι λοιπόν μόνο απρεπές αλλά και εθνικά επιζήμιο το όλο σκηνικό. Για το οποίο φυσικά ακόμα περιμένουμε απαντήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This